Cesta k duze

Rubriky

Bohyně

autor: | Led 5, 2023 | Bohyně | 0 komentářů

Bohyně

Bohyně jsou mocnými andělskými bytostmi plnými přetékající lásky. Jsou nádherné, láskyplné a byly stvořeny, aby lidem na Zemi zprostředkovaly hojnost a navrátily jejich duše k Bohu tím, že budou konat na zemi zázraky a činit i nemožné, aby zde zavládla dokonalá spravedlnost. Téměř všechny bohyně tady byly na zemi vtělené, některé i víckrát. Poté, co se vlády zmocnilo křesťanství, vrátily se bohyně buď zpět „domů“ anebo se nadále vtělují jako lidé ve svých dalších životech, ve kterých pomalu probouzí své pravé a prastaré kosmické síly.
Jsou také jedním z dávnověkých prvků duchovnosti a náboženství ve vývoji lidstva. Představují ženský aspekt našeho Stvořitele – jsou to „archetypální vyjádření“, tak jak byly uctívány v různých historických údobích Země v jejich různých kulturách. Bohyně mnohdy působí společně s anděly a archanděly, a stejně jako oni nám nabízejí pomoc a ochranu ve všech oblastech našeho života. Jsou připraveny pomoci vám v kterékoli oblasti vašeho života.
Bohyně nás učí, jak můžeme milovat ostatní kolem sebe, jak je důležité milovat a zahrnovat láskou sama sebe. Mohou vám pomoci prohloubit vaši jasnozřivost a intuici, pročistit a uvolnit vaši srdeční čakru, podpoří vaše schopnosti zhmotňovat svá přání. Pomohou vám harmonizovat vaši ženskou stránku a poradí vám, jak s ní pracovat. Čím lépe a více to budete umět, tím se váš svět stane vyváženějším, klidnějším radostnějším, a to vše pak budete předávat ostatním.
Všichni jsme povstali z lásky, všichni máme v sobě Boha, a pokud si začneme vážit toho světla uvnitř sebe, naučíme se vnímat i světlo ostatních lidí. Stvořitel do nás dal sám sebe, svůj obraz, stejně jako malíř či umělec dává do své tvorby kus sebe. Přijměme své tělo, neboť je nástrojem k dokonání poslání zde na zemi. Přijměme sami sebe, neboť každý zde máme své místo. Každý v sobě máme poklad, svou perlu. Nalezněte ji a spatříte světlo a poklad v každém, pocítíte, jak se váš život změní a zlepší, protože do něj vstoupí božské kouzlo, tak příznačné všem bohyním.
 
Tuto stránku jsem založila právě proto, abyste měli možnost vstoupit do kontaktu s nádhernou a milující energií Bohyní. Na jednotlivých podstránkách máte možnost se o nich dozvědět víc a také třeba využít možnost požádat o jejich radu prostřednictvím výkladu karet Poselství Bohyní od Doreen Virtue.
 
Část textu převzata z: https://astarandmarielle.blog.cz
Pro www.cestakduze.cz napsala Světluška. Článek nebo jeho části je možné šířit dál pouze pro osobní potřebu a k nekomerčním účelům, pokud bude připojeno celé znění této poznámky včetně aktivního odkazu na uvedené stránky. Děkuji za respektování této podmínky.