Cesta k duze

Rubriky

Nové začátky

autor: | Led 3, 2023 | Anděské karty Doreen Virtue | 0 komentářů

Nové začátky
Ve vašem milostném životě začíná nová kapitola, ať už ji představuje nový partner nebo znovu zažehnutá láska v již existujícím vztahu.
Otevřete své srdce novému přílivu božské lásky, která k vám přichází prostřednictvím partnera. Andělé vás připravují na to, že si máte dobře všímat nových lidí objevujících se ve vašem životě, protože váš nový partner se nutně nemusí podobat vašim předchozím partnerům. Buďte otevřeni změnám ve svých existujících vztazích a nelpěte urputně na svých představách ohledně toho, jak by měl vztah podle vás vypadat. Nastal čas nádherných změn ve vašem milostném životě a po vás se chce, abyste důvěřovali Bohu a svým strážným andělům, že zařídí vše tak, aby to bylo k vašemu nejvyššímu dobru.
Změny v oblasti lásky mohou být bolestné jedině v případě, že jste ve svém myšlení nebo chování nepružní. Jestliže splynete s proudem lásky, zjistíte, že se vám po dřívějším milostném životě už nestýská. Brzy jej nahradí nové aspekty, které vám způsobí radost. Možná, že existující vztahy skončí, nebo v nich nastane nova fáze plná vášně a obnovené lásky. Nebo je možné, že potkáte nového partnera, což do života vás obou přinese velké štěstí.