Cesta k duze

Rubriky

Andělé a vůně

autor: | Led 3, 2023 | Andělé a vůně | 0 komentářů

Andělé a vůně

Jedním z nejúčinnějších nástrojů, kterým můžete přilákat pozornost andělů, je nádherná vůně zejména v podobě éterických olejů. Éterické oleje jsou známé především tím, že podporují změny nálad a přechod mysli do klidného stavu. Jsou to vysoce koncentrované, přirozenou cestou získávané vonné látky, které se vyrábějí z celé řady rostlin a vyrábějí se téměř ve všech zemích světa, kde mají dlouhou tradici, jak ve výrobě, tak i v používání.
Vůně je jemná nadpřirozená forma komunikace, která zvyšuje úroveň našeho vědomí, protože v sobě nese duši oné rostliny. Tím, že se rostliny obracejí na smysly prostřednictvím vůně., komunikují s námi na hluboké úrovni instinktů. Naše receptory vůně sídlí v nejstarší části mozku, která se řídí intuicí a není ovládána myslí jednající na základě logiky.
Existuje mnoho různých způsobů použití éterických olejů při práci s tělem, myslí a duchem. Protože éterické oleje jsou vysoce koncentrované látky, ředí se do základního – nosného oleje. Doporučované množství se může zdát nepatrné a jejich vůni lze v některých případech sotva postřehnout, účinky se přesto projevují. Receptory v mozku si na přítomnost vůně rychle zvyknou a my sami pak na ni již nemyslíme a vůně s námi pracuje.
Použití éterických olejů:
Masáž – 5 kapek oleje smíchejte se lžící kvalitního nosného rostlinného oleje např. mandlového, meruňkového, hroznového
Koupel – 8 kapek oleje smíchejte se lžící kvalitního rostlinného oleje např. mandlového nebo neutrálního koupelového oleje a nalejte do koupele, 2 kapky kápnete na mycí houbu a po osprchování si jí potřete celé mokré tělo a zhluboka dýchejte.
Inhalace – do misky s horkou vodou kápněte 2 kapky oleje. Obličej držte asi 20cm nad miskou a hlavu si přikryjte ručníkem, zavřete oči a dvě minuty zhluboka vdechujte nosem.
Aromalampy a difuzéry – naplňte misku vodou a kápněte až 6 kapek oleje, zapalte svíčku nebo zapněte zdroj tepla. Olej také můžete kápnout na papírový ubrousek nebo kosmetický odličovací tampónek a dát na teplý radiátor.
Rozprašovače – do 50ml vody v rozprašovači přidejte 5 kapek oleje, promíchejte a stříkejte vysoko do vzduchu, pozor na nábytek.
Provonění prádla – kapkou oleje si můžete provonět oblečení, polštáře nebo ložní prádlo, či si navonět kapesník.
Nabídku mých přírodních Archandělských a mistrovských vůní Prameny života najdete zde.
Specifické zaměření vůní
Léčení – archanděl Rafael
Pro otevření srdeční čakry a přivolání andělů, kteří pomáhají při léčení, omlazení, regeneraci a obnově, používejte tyto éterické oleje a směsi z těchto olejů:
Borovice, citron, heřmánek, hřebíček, jalovec, karafiát, levandule, máta peprná, mimóza, neroli, nové koření, růže, palmarosa, santal, tymián.
Meditace – archanděl Cafkiel
K otevření korunní čakry a čakry třetího oka a přivolání andělů při meditaci, rozjímání a zkoumání duše, používejte tyto éterické oleje a směsi z těchto olejů:
Levandule, lipový květ, fialka, fenykl, šalvěj.
Duchovní moudrost – archanděl Zadkiel
K otevření center vyšších čaker a přivolání andělů duchovního vědomí, vědomostí, soudnosti a božského pochopení, používejte tyto éterické oleje a směsi z těchto olejů:
Benzoe, cypřiš, heřmánek, lipový květ, myrha, rozmarýn, růžové dřevo, santal, mrkev – semeno, šalvěj.
Vidění – archanděl Raziel
K pročištění centra třetího oka, odhrnutí závoje halícího tajemství kosmu a k rychlému přivolání andělů duchovního vidění, proroctví a zjevení, používejte tyto éterické oleje a směsi z těchto olejů:
Benzoe, jasmín, lipový květ, mimóza, myrha, narcis, neroli, růže, růžové dřevo, santal, mrkev – semeno, skořice, šalvěj, tuberóza, verbena, vavřín.
Andělské sny – archanděl Gabriel
Tyto oleje a jejich směsi mají vysoké vibrace a přivolávají anděly osudu, aby během spánku povznesli duši a nabídli andělské sny a rady.
Anýz, bazalka, benzoe, elemi, kopr, koriandr, lipový květ, máta peprná, meduňka, mimóza, myrha, narcis, neroli, růže, ravensára, andělika, skořice, šalvěj, vavřín, verbena.
Andělská komunikace – archanděl Haniel
K vytvoření dlouhotrvajících pout s andělskou inspirací a zvýšení komunikačních schopností pročištěním krční čakry, používejte tyto éterické oleje a směsi z těchto olejů:
Citron, grapefruit, heřmánek, karafiát, lipový květ, mandarinka, myrha, neroli, růže, pomeranč, santal, vavřín.
Věstění – archanděl Raziel
Pro zajištění snazšího přístupu k vyššímu rádci a pro pomoc s vzbuzováním zvýšených stavů vnímavosti, které zlepšují schopnosti související s prorokováním a pozvednou vás na novou duchovní úroveň (včetně andělského porozumění), používejte tyto éterické oleje a směsi z těchto olejů:
Benzoe, hřebíček, lipový květ, máta peprná, mimóza, myrha, narcis, růžové dřevo, santal, andělika, mrkev – semena, skořice, šalvěj, tuberóza, vavřín.
Vnitřní dítě – archanděl Chamuel
Tyto éterické oleje shromáždí na vší straně anděly, kteří vám pomohou dosáhnout uzdravení a posílení všech vašich vztahů. Tito milující andělé pomáhají spojit se opětovně s vaším vnitřním dítětem. Přinesou vám tak uzdravení, útěchu a odpuštění. Pomáhají vyjasnit věci po zneužití, opuštění a odmítnutí.
Benzoe, heřmánek, hyacint, levandule, mandarinka, meduňka, neroli,, růže, pelargónie.
Přechod – archanděl Metatron
Po celé věky lidé zapalují kadidlo kolem těch, kteří přešli ze života do smrti.Věřilo se, že nádherná vůně přiláká anděly a že dým hořícího kadidla nebo posvátných bylin odnese duši do nebeské říše. K přivolání andělů archanděla Metatrona, kteří mají na starosti nanebevzetí, urychlení cesty duše k Božskému a pomáhají s odproštěním se od hmotného světa, které je nutné ke klidnému přechodu, používejte tyto éterické oleje a směsi z těchto olejů:
Benzoe, cedrové dřevo, cypřiš, heřmánek římský, jalovec, jasmín, kadidlo, levandule, lipový květ, mandarinka, neroli, růže, pačuli, pelargónie, santal, lemongrass.
Samota – archanděl Jofiel
Deprese, samota, žal a melancholie mohou čas od času postihnout každého z nás. Jejich příčinou bývají vnější podměty. Následující oleje pročistí tělo, mysl i ducha a přivolají anděly osvícení, slunečního světla a radosti.
Benzoe, bergamot, citron, limetka, citronela, lemongrass, slaměnka, heřmánek, narcis, neroli.
Očista – archanděl Zadkiel
S očištěním sebe a aury proměnou negativní energie v pozitivní pomáhá archanděl Zadkiel, strážce fialového plamene. Použití levandulového oleje pomáhá zahánět negativní emoce jako je zlost, nenávist, zášť nebo trpkost. Současně pomáhá opravovat poškozenou auru. Negativní emoce snižují frekvence vibrací a jako magnet přitahují negativní energii. Používejte tyto éterické oleje a směsi z těchto olejů:
Bazalka, borovice, cedrové dřevo, citron, lemongrass, cypřiš, čajovník, eucalyptus, jalovec, kafr, kajeput, kozlík lékařský, levandule, limetka, máta peprná, meduňka, mimóza, myrha, nard, neroli, niaouli, růže, rozmarýn, santal, šalvěj, tymián, vavřín, verbena, yzop.
Vysvěcení – archanděl Zadkiel
Pro vysvěcení posvátných objektů a k vytvoření prostoru pro meditaci, rituál nebo k práci se sny, si přivolejte na pomoc archanděla Zadkiela. Pomůže vám v tom použití některých z následujících olejů:
Anýz, bazalka, borovice, cedrové dřevo, citron, levandule, máta peprná, meduňka, niaouli, rozmarýn, fenykl, šalvěj, verbena, yzop.
Ochrana – archanděl Michael
Pro ochranu, bezpečnost, posílení, překonávání překážek a zbavování se strachu, včetně pochybností o sobě, si zavolejte archanděla Michaela a jeho andělské legie. Pomůže vám v tom použití některých z následujících olejů:
Anýz, borovice, čajovník, černý pepř, elemi, hřebíček, jalovec, kajeput, karafiát, kmín, kozlík lékařský, levandule, květ lípy, mimóza, myrha, nard, niaouli, nové koření, palmarosa, pelargónie, rozmarýn, řebříček, fenykl, šalvěj, lemongrass, tymián, yzop, zázvor.
Vyvážení – archanděl Jofiel
Pro vyvážení, nalezení rovnováhy, obnovení vnitřního světla a harmonie používejte tyto éterické oleje a směsi z těchto olejů, které přivolají archanděla Jofiela:
Amyris, cedrové dřevo, citron, grapefruit, levandule, mandarinka, pelargónie, pomeranč, růžové dřevo, ylang-ylang.
Soustředění – archanděl Jofiel
K soustředění, obnovení jasnosti myšlení a ke zlepšené paměti použijte následující éterické oleje:
Bazalka, cedrové dřevo, čajovník, jalovec, kajeput, mech, mandarinka, máta peprná, nard,
neroli, palmarosa, pomeranč, rozmarýn, fenykl.
Vyhnání negativity – archanděl Michel
K vyhnání negativity a odstranění úzkosti, fóbií a obav, použijte některý z následujících éterických olejů, který vám pomůže přivolat archanděla Michaela:
Bergamot, eucalyptus, heřmánek, kafr, levandule, květ lípy, mandarinka, neroli, růže, santal, majoránka, šalvěj, ylang-ylang, yzop.
Vnitřní mír – archanděl Uriel
K obnovení vnitřního míru, harmonie duše a dosažení k zemi připoutané reality, použijte některý z následujících éterických olejů, který přivolá archanděla Uriela a on rychle zareaguje na vaši žádost:
Heřmánek, hyacint, kafr, levandule, mandarinka, meduňka, mytha, neroli, růže pettigrain, santal.
Sebedůvěra – archanděl Jofiel
Pro zvýšení sebedůvěry, sebehodnocení a podporu kreativity k sobě povolejte archanděla Jofiela. Pomůže vám v tom použití některých z následujících olejů:
Bazalka, bergamot, citron, grapefruit, heřmánek, jasmín, květ lípy, litsea cubeba, mandarinka, pomeranč, rozmarýn, ylang-ylang.
Odvaha – archanděl Uriel
Ke zvýšení osobní odvahy, síly, houževnatosti a výdrže povolejte archanděla Uriela stimulací základní čakry, některým z následujících olejů. Uriel vám rovněž pomůže překonat iracionální strach, paranoiu a návaly paniky:
Bazalka, černý pepř, grapefruit, hřebíček, kafr, řebříček, majoránka, fenykl, tymián, zázvor.
Afrodiziaka – archanděl Chamuel
Následující oleje jsou vynikající afrodiziaka, která zvyšují smyslnost. Povolejte archanděla Chamuela, aby vám pomohl se všemi vztahy, zejména pokud jde o zvýšení vaší pozornosti energii kundalini. Jasmín se tradičně používá při tantrických rituálech. Použijte některý z následujících éterických olejů:
Jasmín, kardamon, kmín, růže, pačuli, mrkev, tuberóza, vanilka, ylang-ylang, zázvor.
Přilákání lásky, radosti, štěstí nebo spřízněné duše – archanděl Chamuel
K otevření a vyléčení srdeční čakry a přilákání lásky do vašeho života, k objevení radostného, šťastného a milostného vztahu nebo k přivábení spřízněné duše, použijte některý z následujících éterických olejů a požádejte archanděla Chamuela, aby vám při hledání pomáhal:
Hřebíček, jasmín, koriandr, lipový květ, mimóza, myrha, palmarosa, pomeranč, růže, řebříček, skořice, vanilka, ylag-ylang.
Přilákání štěstí – archanděl Jofiel
Někteří lidé k sobě přitahují štěstí. Mají rozvinuté vědomí úspěchu. Pro pochopení zákonů, na jejichž základě se toto vědomí projevuje, přivolejte archanděla Jofiela a použijte kombinaci dvou nebo tří následujících éterických olejů, které odstraní zablokování v základní nebo sakrální čakře, stejně jako v čakře solar plexus:
Borovice, hřebíček, kmín, mech, meduňka, myrha, nard, nové koření, santal, skořice, lemongrass.
Zpracováno podle knihy Andělé od A do Z od Hazel Ravenové

Pro www.cestakduze.cz napsala Světluška. Tento článek nebo jeho části je možné šířit dál nekomerčním způsobem, pokud bude připojeno celé znění této poznámky a aktivní odkaz na výše uvedené webové stránky. Děkuji za respektování této podmínky.