Cesta k duze

Rubriky

Karty Andělské rady

autor: | Zář 5, 2021 | Andělské karty | 0 komentářů

Andělé radí – vykládací karty

Tato sada 44 andělských vykládacích karet ( neznám bohužel autora těchto karet) vám pomůže komunikovat s vašimi anděly a získat od nich rady a odpovědi na otázky týkající se vašeho milostného života, zaměstnání, zdraví a rodiny, ale i osobního a duchovního růstu. Na každé kartě je krásný obraz anděla a jeho sdělení. V této sadě nejsou žádné negativní karty, protože andělé nám vždy radí z pozice lásky.

Andělé nám každodenně připomínají, že nás nejen hlídají, ale můžeme je kdykoli s otevřeným srdcem požádat o radu, poprosit je o sejmutí břímě svých starostí a obav. Hlavním poselstvím je však uvědomit si, že nikdy nejste sami, milovat sami sebe, což se pak projeví i na vztazích s ostatními lidmi a jak se k vám budou chovat, umět dávat, ale i brát, kromě plnění povinností si dopřát i odpočinek a zábavu a hlavně smýšlet pozitivně, což je vůbec nejdůležitější krok ke splnění vašich snů a přání a k dosažení pocitu štěstí.

Jak používat karty

Zavřete oči a zhluboka se nadechněte. Uvolněte se, soustřeďte se a pomyslete na anděly, kteří vás teď provázejí. Poproste je o zodpovězení otázky, či ukázání správného směru. Proneste přitom modlitbu a vyslovte svůj záměr či přání, jako například: „Prosím, aby všechny mé výklady byly přesné, jasné a plné hojivé energie. Prosím při výkladu o pomoc a vedení. Prosím o to, abych jasně slyšel/a, viděl/a, chápal/a a cítil/a pravý význam odpovědí, třebaže by byl skrytý. Dále prosím, aby byl každý můj výklad pro všechny požehnáním.“

Rada na dnešní den

Položte si v duchu svou otázku, pokud nějakou máte nebo si jen pomyslete – Jaká je vaše rada pro mě na dnešní den? Co bych dnes měl/a vědět? Tuto otázku můžete položit kartám každé ráno, když začínáte nový den.

Začněte tím, že se budete soustředit na svou otázku. Požádejte nebesa, aby vám pomohla přijmout jasnou odpověď. Pak klikněte na vámi vybrané číslo. Otevře se před vámi andělská rada pro vás, která vám přinese odpověď.

Možnosti výkladu:

Množství způsobů vykládání je neomezené. Nechte se intuitivně vést a využívejte svou představivost, abyste si vytvořili svou vlastní metodu. Svým andělům můžete položit konkrétní nebo obecnou otázku nebo je poprosit o vedení v určité životní oblasti.

Následuje několik příkladů pro inspiraci:

Pokud je žádáte o obecný výklad, může znít vaše prosba například takto:

Ukažte mi prosím všechno, co potřebuji vědět.

V případě konkrétních otázek mohou mít vaše otázky takovéto formulace:

Co bych měl/a vědět o této osobě?

Co mi naznačuje daná situace, vztah, konflikt…?

Co mám přijmout nebo pochopit?

Co se potřebuji naučit?

Co mám propustit?

Pomocí karet můžete získat odpověď na jakoukoli svou otázku. Stačí na ni myslet a potom vytáhnout kartu.

Můžete zkusit i výklad se třemi kartami:

První karta, kterou si vyberete, vypovídá o právě prožité minulosti ve vztahu k vaší otázce.

Druhá karta, kterou si vyberete, vypovídá o vaší přítomnosti.

Třetí karta, kterou si vyberete, nahlíží do budoucího vývoje položené otázky.

Pokud změníte na téma dané ve vaší otázce svůj náhled, výsledek může být nakonec ještě pozitivnější, než vyšel v kartách.

Pokud si zvolíte více karet, nedívejte se na jednotlivé karty izolovaně, ale všímejte si, jak souvisí s ostatními. Zkoumejte například, jaký vztah má karta přítomnosti s kartou nedávné minulosti. Najděte červenou nit spojující všechny vyložené karty a dovolte andělům, ať vám něco poví o každém vzorci, který se ve vašem výkladu objeví. Při výkladu karet si také bedlivě všímejte svých pocitů a intuitivních vjemů. Když se podíváte na kartu poprvé, dávejte pozor na to, co vás při tom napadne. Všímejte si také, jak na karty reaguje vaše tělo. Vaše tělo je totiž tím nejpřesnějším věšteckým nástrojem, který k vám promlouvá prostřednictvím vašich emocí a fyzických pocitů či stavů. Stejně tak hraje velkou roli umělecké ztvárnění karty, které vám může pomoci pochopit odpověď ještě lépe.

Další rady a doporučení k výkladu:

Jestliže karty neodpovídají přímo na položenou otázku, zamyslete se, zda vaše otázka neobsahuje nějakou skrytou podotázku. Karty totiž odpovídají na skutečnou otázku, nikoli na její formulaci. Lidé se mohou například ptát na svůj vztah, a přitom je ve skutečnosti na vztahu zajímá jejich finanční situace, která vychází z jejich závislosti na partnerovi. Karty jsou schopny odpovědět vám na každou otázku, jen musí být přesně a jasně položena.

Tutéž otázku můžete pokládat několikrát, abyste získali dodatečné informace a ujištění. Většinou si však v takovém případě vytáhnete tytéž karty. Budete-li však kartám neodbytně pokládat soustavně tutéž otázku, odpovědi začnou být zmatené a beze smyslu. Nejste-li si odpovědi jisti, požádejte anděly, aby vám dali nějaké jasné znamení, že jste jejich odpověď pochopili správně.

Svou otázku můžete položit a poté si vytáhnout jednu nebo více karet jako odpověď, stačí kliknout na vámi vybraná čísla a otevře se vám andělská odpověď. Andělé strážní pro vás mají poselství, která vám mohou pomoci uzdravit každou oblast vašeho života.

1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 ,

16 , 17 , 18 , 19, 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 ,

30 , 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36 , 37 , 38 , 39 , 40 , 41 , 42 , 43 , 44 ,

Pro www.cestakduze.cz napsala Světluška. Tento článek nebo jeho část, je možné šířit dál nekomerčním způsobem, pokud bude připojeno celé znění této poznámky a aktivní odkaz na výše uvedené webové stránky. Děkuji za respektování této podmínky.