Cesta k duze

Rubriky

Co dělat, když nás ostatní odsuzují

autor: | Bře 19, 2021 | Nezařazené | 0 komentářů

Co dělat, když nás druzí odsuzují ?

„Vesmír má práci pro každého.“

Proč soudíme ostatní?

Proč oni soudí nás?

Co je špatného na mně?

Co je špatného na tobě?

Lidé se na někoho podívají a častokrát si na nich něco najdou – nelíbí se jim jejich vlasy, kůže, barva, auto, typ osobnosti, přítel, přítelkyně … co se to děje?

Naše potřeba někoho soudit pochází ze strachu a oddělení.

Když se cítíte oddělení od všeho kolem vás, potom to soudíte. Když jste s něčím spojeni, nemáte potřebu to soudit. Cítíme se druhými zastrašeni a tak je soudíme. Abyste si přestali dělat starosti a začali žít, je důležité si uvědomit, že nemáme kontrolu nad tím, co si druzí myslí, nebo jak se cítí.

My můžeme pouze kontrolovat naše reakce na činy druhých lidí.

Nejlepší způsob na vypořádání se s lidmi, kteří vás soudí, je zůstat potichu. Pokud zůstanem potichu, nebudeme jim dávat žádnou energii. Ticho pomáhá ostatním se podívat sami sobě do zrcadla:

„Jaký typ člověka to jsem?“

Hodně lidí potřebuje „střet s realitou“. Žijeme v multidimenzionálním vesmíru, tudíž každý vnímá svět podle sebe. Každý se inkarnuje s jiným účelem, každý je na své evoluční cestě sám.

Akceptujte to, že ne každý vás bude mít rád. Tohle je důležité – neshody jsou pro růst důležité.

Nevěnujte pozornost nepodstatným obavám. Do vašeho vnitřního království nikdo vstoupit nemůže – pokud ho ovšem nepozvete.

Tam venku je hodně lidí, kteří vás nemají rádi, ale vy je milujte, protože vám pomáhají odkrýt váš skutečný charakter.

“Koho zvete do svého domu?“

Když vás někdo otravuje, neoznačujte ho jako „hater“, jinak ho stavíte do pozice nepřítele.

Jak definujeme ostatní určuje to, jak moc energie rozdáváme.

Častokrát podobné konfrontace s lidmi nejsou vůbec naší záležitostí, pouze si to myslíme, ale nakonec při pohledu zpět zjistíme, že jejich problémy existovaly ještě předtím, než jsme je potkali. Lidé se snaží vypořádat se s hodně věcmi, hodně lidí potřebují někoho, na kom si vylijí vztek a frustraci … nenechte, aby jste to byli vy. Rovnováha a nestrannost je pro zachování si vnitřního klidu klíčová.

Děti žijí, aniž by někoho odsuzovaly, u nich neexistuje žádné oddělení … jsou svobodné.

Jak procházíme životem, tak se od přírody odvracíme. Život je smyčka, chodíme v kruhu a jsme zkoušeni, než se vzdáme. Tohle je „Zemská škola“, skončíte tam, kde jste začali – je jedno, kudy půjdete. Jakmile ztratíte svou duši, stanete se něčím jiným, proto tolik lidí soudí …jsme potlačeni.

Mrtvé jídlo z povražděných zvířat plní talíře mnohým lidem. Položte si otázku:

„Kde se nachází srdce lidí, kteří vás soudí?“

Neberte si to osobně.

Někteří lidé si prostě vybrali uzavřít své srdce a stát se chladnými a necitlivými. Lidé, kteří soudí, jsou ztuhlí a nemohou se hnout – když jste plynulí, proudíte jako voda – odpoutáváte se od všech rozsudků.

Možná máte v rodině někoho, kdo nesouhlasí s vaším životním stylem, nezapomeňte: každý vidí, ale ne každý vidí svět stejným způsobem. Vnímáme svět pouze podle našich vibrací.

Se změnou vibrace se změní i prostředí. Mnozí lidé se zaseknou na určité nízké vibraci. Tito lidé budou stále soudit, protože jsou od svého pravého já odděleni.

Nedělejte si s tím starosti a pokud narazíte na člověka, který vás soudí, dýchejte zhluboka. Čím více něčemu věnujete pozornost, tím více to roste. Osvoboďte se od nevytoužených energií a záště druhých lidí. Někdy vás lidé milují, potom nenávidí … potom vás zase milují.

Problémy ostatních s námi nemají nic společného – my sloužíme jako zrcadlo, navzájem si něco zrcadlíme.

Někdo se na vás podívá a vy mu zrcadlíte něco, co nechtějí sami na sobě vidět. Spokojte se s tím, že nemůžete potěšit všechny. Mnozí chtějí, aby nás svět miloval, jsme jako gladiátoři v aréně, kteří křičí: „Copak se nebavíte?“

Je na čase být svobodný a žít šťastný život.

Autor: Ralph Smart

Ukázka z knihy: ŽIJTE NAPLNO

Pozn.: www.jajsem.com Tato kniha bude na těchto stránkách (www.jajsem.com) v nejbližších dnech k dispozici ke stažení.

Webová stránka Infinite Waters : https://infinitewaters.net/

Tryathon web: www.tryathon.com

Youtube kanál: www.youtube.com/infinitewaters

Přeložil David Formánek (Dajw)

www.jajsem.com

Tento článek byl originálně vydán prostřednictvím www.jajsem.com a lze jej v nezkrácené a neupravené podobě šířit nekomerčním způsobem pouze s tímto aktivním odkazem na tyto stránky a všemi dalšími uvedenými zdroji, jména autora a překladatele, včetně celé této poznámky.