Cesta k duze

Rubriky

Meditace s andělem strážným

autor: | Čvc 16, 2020 | Nezařazené | 0 komentářů

Meditace s andělem strážným

Pohodlně se posaď, narovnej záda, dýchej vědomě,… cítíš, jak ti proudí vzduch přes špičku nosu……. S každým nádechem a výdechem cítíš, jak se tvé tělo uvolňuje ……., nachuješ zlaté světlo,…. vydechuješ zlaté světlo….3x opakuj nádech a výdech. Přejdi na automatické dýchání………
Jdeš po cestičce z bílých oblázků, slunce krásně hřeje a ty se cítíš příjemně,…..kolem se rozprostírá nádherná příroda plná květů a vůní,….prohlédni si květy které kolem kvetou….. můžeš si i přivonět. Užij si té krásy a pohody….
Jdeš pomalu dál cestičkou z bílých oblázků, najednou máš pocit, že vedle tebe kdosi kráčí, prociť energii bytosti kráčící vedle tebe,…. uvědom si barvu kterou vyzařuje,…. Ano je to tvůj anděl strážný, bytost která tě velice miluje… Zastav se a pohleď na něj….přivítej se s ním a zeptej se ho jaké má jméno….požádej ho ať si s tebou na chvilku sedne do trávy…
Teď máte chvíli jen pro sebe, zeptej se ho, zdali ti něco chce říci, jestli má pro tebe nějaké sdělení….pokud ano dovol si to slyšet………………
Můžeš se svého anděla také na cokoli zeptat, nebo se sním poradit, svěřit se mu…a pokud se cítíš sám, můžeš se mu jen ta schoulit do náruče a užít si jeho lásky k tobě…….Uvědom si, že tento anděl s tebou kráčí životy, ochraňuje tě když jsi v nebezpečí, vede tě když neznáš cestu, hýčká tě když je ti smutno, miluje tě a je s tebou v dobách dobrých i zlých…..Nejsi nikdy na nic sám…..Nech otevřít svou mysl, ať se ti vyjeví situace kdy s tebou tvůj anděl byl,……kdy ti pomáhal a staral se o tebe…………………..
Teď ještě jednou prociť naplno energii svého anděla strážného a zapamatuj si jí, podle této energie či barvy ho pak vždy poznáš.
(Čti pomaleji)
Nastal čas se rozloučit……Poděkuj tedy svému andělskému ochránci, rozluč se a vydej se po cestičce zpět……Jdeš krásnou přírodou, všude kolem tebe září duhové barvy,….jdeš zpět, ke svému tělu, do doby tady a teď……. Jsi tady a teď,…… uvědom si svůj dech,….. své ruce a nohy…. Až budeš chtít tak si otevři oči.
Uvědomte si, že svého anděla máte vždy při sobě, když na něj pomyslíte, že se s ním můžete radit a žádat ho o pomoc.

Pro www.cestakduze.webnode.cz napsala Světluška. Tento článek je možné šířit dál nekomerčním způsobem , pokud bude připojena tato poznámka, včetně aktivního odkazu na výše uvedené webové stránky. Děkuji za respektování této podmínky.