Cesta k duze

Rubriky

Cvičení pro zdraví

autor: | Srp 13, 2019 | Nezařazené | 0 komentářů

Cvičení pro zdraví

Tato stránka vlastně vznikla na vaše přání. Na pobytových seminářích začínáme každý den ranním cvičením, při kterém si pořádně protahujeme naše tělo a mnozí zjistí, že mají části těla, o kterých doteď nevěděli. Naše tělo potřebuje stálou a pravidelnou péči a taková čtvthodinka každodenního cvičení nebo aspoň několikrát v týdnu dokáže, že naše tělo funguje tak jak má a postupně zmizí bolesti a napětí. To jste si mohli vyzkoušet a zjistili jste, že to opravdu funguje a tak jste se ptali, jestli bych tato jednoduchá cvičení nedala na stránky. Je pravda, že už jsem o tom uvažovala, nachytala jsem pro vás tento seriál Cvičení pro zdraví.

Cvičení bude rozděleno na několik částí – sestav cviků pro jednotlivé části těla, které budu postupně přidávat. Nejlépé se cvičí hned ráno před snídaní, ale můžete cvičit kdykoliv během dne nebo si cvičení rozdělit na několik částí po několika minutách, to už záleží na vás. Není nutné cvičit celé sestavy, můžete si vybrat z jednotlivých cviků takové, které potřebujete nebo, které vám vyhovují. Je však důležité, abyste před každým cvičením začali protahovacími cviky. Ty vaše tělo připraví na cvičení a bude se vám dobře cvičit.

Tak vám přeji pevnou vůli a trpělivost a nevzdávejte to při prvním nezdaru, psychická i fyzická pohoda vám bude odměnou a budete se cítit velmi dobře.