Cesta k duze

Rubriky

Mariánské vůně

autor: | Kvě 9, 2018 | Nezařazené | 0 komentářů

Mariánské vůně

Nanebevzatý mistr Panna Marie – Matka Marie je pro svou neustávající zázračnou uzdravující práci známá jako „Královna Andělů“. Její energie nám pomáhá skoncovat s iluzí oddělenosti. Živí nás, nechává nás zakoušet, že vše je vzájemně propojeno a dává nám pocit bezpečí a ochrany. Byli jsme vždy přijímáni, byli jsme vždy v lásce a dostáváme vše, co potřebujeme, je na nás, abychom to přijali. Učí nás také starat se o sebe a nalézt správnou míru přijímání a dávání. Tato energie nás vede k jednotě, k bezpodmínečné, všeobjímající lásce bohyně, Matky Země, matky. Marie úzce spolupracuje s kýmkoliv, kdo je ochrán­cem dětí, učitelem anebo léčitelem. Miluje děti a obětuje se za účelem vytváření bezpečného a šťast­ného prostředí pro ně. Pokud chcete pomoci dětem, požádejte Matku Marii o Božské požehnání.

Vůně Panny Marie – povzbuzující a příjemně osvěžující bylinková vůně s levandulí a růžovými tóny palmarosy, s bylinkovým nádechem heřmánku římského a svěží mátou luční, s podtóny vanilkového benzoe, pryskyřičné douglasky a sladce dřevitého siamského dřeva, doplněná růžově kafrovým závanem ho-sha a osvěžující směsí citrusových tónů z litsey cubeby a mandarinky.

Jemná uklidňující a hluboce čistící vůně pro harmonii, klid a sebelásku. Vůně pro nalezení sebe sama, pro podporu jemnosti, smyslnosti a vyjadřování jedinečných podob lásky, které žijeme a tvoříme. V jejích tónech se snoubí vše, co nám může pomoci s obnovením smyslu života, s přijetím sebe, s uvolněním a propuštěním toho, co nás omezuje a zatěžuje. Její uklidňující levandulové pohlazení pro naši mysl, láskyplnost a naplnění růžových tónů pro naše srdce, osvěžující citrusová smyslnost a povzbuzení pro naše tělo, tvoří společně s ostatními esencemi dokonalou kombinaci potřebné přitažlivosti, výzvy a motivace k činům a změnám. Tóny této vůně nám pomohou se sjednocením a upevněním vnitřní stability a rovnováhy. Přinesou uvolnění a potřebnou energii i nadhled, abychom mohli udělat ta správná rozhodnutí a hlouběji rozvíjet schopnost empatie a soucitu k sobě i k ostatním. Spojením moudrosti a lásky v našem srdci probouzí vůně „mateřský přístup“ a pomáhá nám uvědomit si, co nás vyživuje, co nám přináší radost a také posiluje naše spojení s matkou Zemí, podporuje naši intuici a rozhodnost. Harmonizuje a vyrovnává mužský a ženský princip v nás, pomáhá správně směřovat naší životní energii a sílu tak, aby to bylo v souladu s tím, co si uvnitř sebe přejeme. Vůně pročišťuje rodové linie, obnovuje sílu a vyzařování ženské energie, smyslnosti, vášně a naplnění v tom, co děláme, otvírá cestu k našim kořenům a k moudrosti ženských i mužských předků, spojuje nás s naší podstatou a posláním. Přináší pocit bezpečí a sounáležitosti, podporuje přátelský a nezaujatý postoj, pročišťuje, ochraňuje a uzemňuje, dodává sílu i energii potřebnou k tomu, abychom dokázali žít svůj život.

Afirmace: V jemnosti je má síla, v rozhodnosti má moudrost a v otevřeném srdci mám dost místa pro všechno a pro všechny v mém životě. Uvolňuji své tělo a mysl a nechávám sebou protékat lásku. Láska léčí všechny rány a otvírá mi cestu k novým podobám života. Ve všem, co dělám, objevuji a nalézám lásku. Jsem láskyplná a otevřená ke všem podobám lásky, které mi život přináší a ukazuje. Jsem spokojená a šťastná. V láskyplnosti a moudrosti svého srdce nalézám potřebnou podporu i odpovědi na otázky. Dovoluji lásce, aby mě vedla k tomu nejlepšímu, co můžu žít a čím můžu být.

Složení: douglaska, litsea cubeba, benzoe, siam dřevo, máta luční, levandule, palmarosa, mandarinka, ho-sho, heřmánek římský, mandlový olej

Barevné působení podle Aura Somy: královská modř, modrá, růžová, tyrkysová

Účinky esencí: vůně působí antidepresivně, uvolňuje a stabilizuje psychiku. Je antiseptická, má protizánětlivé a antibakteriální, harmonizující, energizující, euforizující a smyslné účinky. Pomáhá při nachlazení, viróze, rýmě, bronchitidě a astmatu, čistí vzduch a dezinfikuje. Mírní bolesti hlavy, migrény, je vhodná při stresu, úzkosti, při nespavosti. Uklidňuje zažívání a syndrom dráždivého střeva, pročišťuje a posiluje slezinu a slinivku, zažívací, dýchací a močovopohlavní systém. Stimuluje imunitní systém, velmi pozitivně ovlivňuje činnost nadledvinek, zahřívá a prokrvuje. Je vhodná na hojení ran a zánětů, na unavené nohy, při artritidě a revmatismu, mírní bolesti, uvolňuje křeče, posiluje krevní oběh. Pomáhá při přílišném přemýšlení a starostech, při depresích, předráždění nervů, smutku, sklíčenosti, při nervovém vyčerpání. Propůjčuje pocit tepla a bezpečí, posiluje duševní schopnosti a podporuje vnímavost. Uvolňuje energetické blokády a vyrovnává citové výkyvy nálad. Má povzbuzující účinky, je vhodná při chronické únavě a duševním vyčerpání, podporuje koncentraci i meditační uvolnění. Zažene pocit stísněnosti, stresu a napětí a vyvolá příjemnou bezstarostnou náladu, pročišťuje a osvěžuje mysl. Pomůže vytvořit pocit klidu a dobré nálady, posiluje ducha, kreativitu a vnímavost.

Vůně Mariánská esence – jemná uklidňující květinovo bylinná vůně s květinovými tóny mimózy a davany, s růžemi a něžnou slaměnkou, s uklidňujícím lavandinem a s třemi druhy levandule, se svěžím závanem máty bergamotové a růžové rosaliny, se sladkou meduňkou a bylinkovým závanem marockého heřmánku, s hřejivými podtóny skořicové kůry, smyslné magnólie, zvýrazněnými balzamickým pačuli a kořeněnými hřebíčkovými listy, s osvěžujícím závanem směsi citrusových tónů citronely, klementinky, limety a tangarinky. Tato vůně se narodila v září 2012 při přípravě na ukotvování 11. brány.

Vůně pro pohlazení, uklidnění a napojení na láskyplný proud lásky ve vašem srdci, která vám otevře cestu k hlubokým vnitřním prožitkům. Pomůže vám rozvinout intuici a naslouchání, propojí vás s moudrostí a laskavostí vaší vnitřní ženy. Stane se vašim spolehlivým rádcem i ochráncem a zamilujete se do jejích konejšivých a uklidňujících tónů. Výborně a rychle zharmonizuje rozbouřenou mysl i emoce, rozpustí bolest, zklamání a pomůže vám přenést se do světa fantazie a láskyplnosti. Podpoří stabilitu a jistotu, víru v sebe a dodá odvahu otevřeně a s nadhledem komunikovat a projevovat své emoce. Propojí vás s tvořivostí a jemností, pomůže najít správný přístup k sobě, poodhalí dávno zapomenuté, budete se s ní cítit bezpečně a sebejistě. Je výborná při stresu, spěchu vyčerpání, zmatku, ztrátě orientace a víry, únavě. Rozpustí pochybnosti, strachy, uvolní zlost a hněv, zbaví vás smutku, melancholie a pocitu osamění. Otevře vám dveře k radostnému prožívání života, novým pohledům a možnostem, pomůže vám uvědomit si, co je pro vás skutečné a opravdu důležité. Vůně pro pohodu a klid, které vás sladce ukolébá ke spánku, navodí příjemný pocit lehkosti a uvolnění, je vhodná i k meditacím, odpočinku a relaxaci.

Afirmace: Jsem otevřená všemu, co přichází do mého života. Jsem sama sebou. Naslouchám svému vnitřnímu hlasu a nechávám se vést mým srdcem. S lehkostí a nadhledem zvládám všechny situace. Učím se naslouchat a sdílet, poznávám a objevuji krásu života.

Barevné působení podle Aura somy: modrá, růžová

Složení: magnólie, mimóza, levandule španělská, máta bergamotová, heřmánek marocký, nard, levandule extra, rosalina, tangarinka, lavandin, davana, slaměnka, růže, hřebíček listy, limeta, klementinka, violka, skořice kůra, meduňka s citronelou, citronela, pačuli, levandule, mandlový olej

Účinky esencí: vůně má prokrvující a uvolňující účinky, uklidňuje, působí antidepresivně. Je vhodná k posílení přirozené obranyschopnosti organismu a díky antioxidačním účinkům zpomaluje stárnutí. Působí blahodárně na nervový systém, nespavost, rozrušení, bolesti hlavy. Je protizánětlivá, pomáhá při zánětu šlach, kloubů a vazů, tiší bolesti, uvolňuje svalové křeče. Pomáhá při migrénách, jaterních onemocněních, nespavosti, kašli, chřipce, nachlazení, potížích při menstruaci, chudokrevnosti, s močovými cestami, stimuluje zažívání (nechutenství, nadýmání). Působí proti stresu, přepracování, únavě a oslabené koncentraci, ideálně čistí atmosféru v místnosti a chrání před negativními vibracemi. Má povznášející a stimulující účinek na mysl, pomáhá vypořádat se s depresí a emocionální únavou, mírní deprese. Je vhodná při stavech vyčerpání, frustracích, oslabení paměti, únavnosti, k uvolnění duševní strnulosti, posílení koncentrace, podporuje kreativitu.

Mariánské vůně s ženskou polaritou doplňují mariánské vůně k vůním s mužskou polaritou

Matka Marie – Matka Marie je pro svou neustávající zázračnou uzdravující práci známá jako „Královna Andělů“. Její energie nám pomáhá skoncovat s iluzí oddělenosti. Živí nás, nechává nás zakoušet, že vše je vzájemně propojeno a dává nám pocit bezpečí a ochrany. Byli jsme vždy přijímáni, byli jsme vždy v lásce a dostáváme vše, co potřebujeme, je na nás, abychom to přijali. Učí nás také starat se o sebe a nalézt správnou míru přijímání a dávání. Tato energie nás vede k jednotě, k bezpodmínečné, všeobjímající lásce bohyně, Matky Země, matky. Marie úzce spolupracuje s kýmkoliv, kdo je ochráncem dětí, učitelem anebo léčitelem. Miluje děti a obětuje se za účelem vytváření bezpečného a šťastného prostředí pro ně. Pokud chcete pomoci dětem, požádejte Matku Marii o Božské požehnání.

Vůně Matky Marie – tělo ­– milující a dávající láska ­– tato mariánská vůně podporuje vnímání a harmonizování tělesné roviny a hmoty, zastupuje aspekt mateřství, péče, bezpečí a dávající lásky

Sladce růžová vůně se čtyřmi druhy růží, s růžovými tóny geránie a palmarosy, s uklidňujícím levandulovým lavandinem a bylinnou levandulí, s podtóny vanilkového benzoe, smyslného ylang ylangu a sladce omamné konvalinky, doplněná sladce květinovými tóny lotosu a medovým nádechem lípy.

Doplňující vůně: Síla Krista

Nádherná uklidňující a uvolňující vůně pro harmonii, vyrovnanost, klid a pohodu, která vám nabídne hluboké uvolnění a ve svých sladce teplých tónech navodí pocit bezstarostnosti a bezpečí. S touto vůní se budete cítit jako v hřejivé mateřské náruči a všechny starosti a únava budou rázem pryč. V jejích tónech se skrývá milující něha a podpora, láska a vřelost, soucit a pochopení, které vám mohou pomoci propustit a uzdravit staré zranění a překonat zklamání ze vztahů, odpustit sobě i ostatním. Otevřou vaše srdce lásce a nasměrují vás většímu k naslouchání a lepší péči o sebe, k uvolnění všeho, co vám nedovoluje ponořit se do bezpodmínečné lásky a stát se láskou. V jejích něžných tónech najdete sladkost lásky a objevíte zde i radost života. Vůně vám pomůže napojit se na zdroj radosti a bezpečí v sobě – na své vnitřní dítě a také vám pomůže se lépe propojit s energií matky Země, která vás vyživuje a chrání. Pročistí a uvolní vaši první čakru, vaše nohy a chodidla, naplní vás mateřským teplem. V její náruči najdete dostatek podpory a pochopení pro své nedostatky a rozpory. Uvolní strach, napětí, pochybnosti, rozpustí vzdor a odmítání, pomůže vám otevřít srdce i náruč všem darům života, abyste mohli začít více milovat sami sebe a přijmout se jako láska, která tvoří a plyne a stává se nekonečným zdrojem dobra a radosti pro sebe i ostatní. S její pomocí můžete lépe pochopit mateřský princip dávaní a přijímání lásky a to, čím sami sobě můžete být prospěšní, abyste se sami v sobě, ve svém těle i ve svém životě cítili dobře. Energie milující Matky Marie vám pomohou s odpuštěním a uvolněním staré bolesti uložené ve vaší srdeční čakře, s přehodnocením vztahů a s uzdravením nenaplněné lásky. Budou vám pomáhat s větším pochopením a přijetím svého těla, s podporou péče o sebe. Podpoří váš tvořivý potenciál, otevřou vás větší důvěře a naslouchání, podpoří vaši víru, nezaujatost a nestrannost. Pokud máte nevyřešený vztah se svojí matkou, pomůže vám s pochopením, soucitem a přijetím vzájemných lekcí a učení. Uvolní také váš tvořivý potenciál a zharmonizuje vaši ženskou a mužskou energii, rozum a srdce, duši a tělo. Svými tóny pozvedne vaši náladu i vaše vibrační nastavení do větší radosti. Vnese světlo do vašich dnů a pomůže vám pevně se zakořenit v tom, co vám přináší radost a naplnění, v tom, čím máte vyživovat sami sebe.

Barevné působení podle Aura somy: fialová, královská modř, zelená, žlutá

Složení: benzoe, ylang ylang, palmarosa, lavandin, geránie, růže damašská, růže De Mai, levandule, lípa, růže francouzská, konvalinka, lotos, růže, mandlový olej

Účinky esencí: vůně má antibakteriální, regenerační, protizánětlivé, uklidňující a smyslné účinky. Podporuje krevní oběh, působí při chřipce, infekčních nemocech a horečnatých onemocněních. Rozpouští hleny a snižuje dráždivost ke kašli, ničí mikroby, parazity a plísně. Tlumí bolesti hlavy, upravuje nespavost, podporuje hojení ran, uvolňuje křeče a svalové i nervové napětí. Příznivě působí na ženské orgány, je účinná při bolestivé menstruaci. Podporuje správné zažívání a reguluje peristaltiku, tlumí nadýmání a stimuluje tvorbu žluči. Působí močopudně, chrání proti zánětům močových cest. Pomáhá udržovat jasnou a klidnou mysl, pomáhá proti apatii a smutku, stimuluje buněčné regenerace při nervovém vyčerpání. Působí harmonizujícím způsobem na celou naši bytost a její něžné, láskyplné vibrace hojí rány našeho srdce. Vzbuzuje vnímavost pro projevy lásky, krásy a harmonie v sobě i k ostatním. Otevírá hluboké radosti, naplnění, ochotě, odevzdanosti. Povzbuzuje a zjemňuje smyslové vnímání a podporuje zároveň transformaci k nadosobní lásce. Tiší bolesti nezištnou láskou, pochopením a soucitem. Uvolňuje hněv, rozrušení, přináší pocit bezpečí, harmonie a radosti. Podporuje smyslnost, ženskost a mateřský přístup.

Lotos, jehož esence je ve vůni, je symbol čistoty, cesty života a osvobození, vede vnímavou a připravenou duši na cestu k jednotě s Bohem. Lotosový květ je na Východě symbolem krásy a duchovní dokonalosti. Koření v bahně a zvedá se svým květem vysoko vzhůru. Právě tak vůně lotosu nese v sobě toto poselství – dokonalý člověk žije ve světě, jeho pravá podstata však zůstává světem nedotčena a je v jednotě s Bohem. Vyzařují z něj světlo a harmonie šířící do světa lásku, radost a poznání.

Marie Magdalena – lidově nazývána také Máří Magdaléna, byla podle Nového zákona jedna z žen, které doprovázely Ježíše z Nazareta, zejména v závěru jeho života. Vystupuje i v některých apokryfech a v řadě křesťanských církví je uctívána jako svatá. I když evangelium nikdy přímo nenazývá Máří Magdalénu prostitutkou nebo hříšnicí, byla a je tak nazvána misogynisty. Máří Magdaléna nicméně přehlíží tato falešná obvinění, odpouští všem bez jakýchkoliv podmínek a vyzařuje lahodnou, sladkou energii. Díky legendám se stala Máří Magdalena patronkou mnoha řemesel a živností. Nejvíce se k ní obracejí zkroušené kajícnice a svedené ženy, ale je také patronkou holičů (na základě legendy, že svými vlasy omyla nohy Ježíše Krista). Bývá zobrazována s mastí nebo s alabastrovou skřínkou. Poproste ji o pomoc s odpuštěním a ote­vřením svého srdce většímu množství lásky.

Vůně Máří Magdaléna – srdce – smyslná a naplňující láska ­– tato mariánská vůně podporuje spojení se srdcem, radostí a vášní, sílou lásky a moudrostí, zastupuje aspekt přirozené radosti a smysluplného naplnění, přirozeného ženství

Přitažlivá sladce citrusovo květinová vůně s damašskými růžemi a sladkým lotosem, s tóny medové slaměnky a dřevitobylinného bergamotu, se sladce dřevitým nádechem cedrového dřeva a kafrově balzamického ho-sha, s podtóny vanilkového benzoe, smyslného ylang ylangu a opojného šeříku, doplněná osvěžující citrusovou směsí z tangarinky citronely a litsey cubeby.

Doplňující vůně: Archanděl Anael

Smyslná a naplňující vůně plná radosti a výzev k tvoření života, která vám pomůže s probuzením a rozprouděním energie, podpoří vaši fantazii a bezprostřednost, touhu po smysluplném žití a bytí. V jejích povzbudivých a přitažlivých tónech můžete najít motivaci i inspiraci pro své další kroky. S každým nádechem do vás bude vlévat větší optimismus a smyslnou touhu po naplnění a uspokojení potřeb svého srdce, duše i těla. Pomůže vám sjednotit a uspořádat myšlenky, prožívat naplno sebe sama a uvědomovat si v každém okamžiku svého života nádherný pocit sjednocení se sebou i se životem. Pomůže vám s větší otevřeností, díky které do vašeho života může přicházet více lásky a radosti. Otevře vás hlubokým citům a prožitkům, roztančí ve vás tanec radosti, abyste se mohli naplno ponořit do své vášně a smyslnosti a vychutnali si skutečnou chuť života. Podpoří ženskost, pomůže vyjádřit krásu a něžnost, projevit své touhy a přání, říct si o to, co potřebujete, zharmonizuje a propojí srdce a duši – 4. a 2.čakru, napojí vás na moudrost vaší duše a sílu lásky vašeho srdce. S touto vůní zmizí překážky a předsudky, také potřeba omezovat a zastavovat sama sebe na své cestě za štěstím. Pokud budete chtít a rozhodnete se, tak se s její pomocí můžete znovu stát sebevědomou, milující a milovanou bytostí, přijímat se, se vším, čím jste a co k vám patří, co patří i k vaší jedinečné cestě tvoření a objevování, k vašim novým podobám lásky. Vše, co si zakazujete, čeho se bojíte, co si myslíte, že nemůžete nebo není pro vás, a přitom po tom toužíte ve svém srdci, vám Máří Magdaléna s trpělivostí, lehkostí a moudrým přístupem, pomůže zvládnout a s hlubokým pochopením a soucitem odevzdat, přehodnotit a přetvořit do nových podob, abyste znovu našli sami sebe a spojili se se silou lásky a radosti ve svém srdci, žili svůj radostný a naplněný život.

Barevné působení podle Aura somy: červená, korálová, oranžová, purpurová

Složení: slaměnka, benzoe, cedr americký dřevo, tangarinka, růže damašská, ylang ylang, ho-sho, citronela, lotos, šeřík, mandarinka, bergamot, litsea cubeba, mandlový olej

Účinky esencí: vůně má uklidňující, harmonizující, antidepresivní, euforizující, smyslné, osvěžující, povzbuzující a projasňující účinky. Ulevuje při nespavosti, při nachlazení, chřipce, uvolňuje hleny, podporuje vykašlávání, výborně hojí a regeneruje, usnadňuje zajizvení. Podporuje krevní oběh, velmi účinně působí na chladné končetiny, hematomy, spáleniny. Tlumí záněty, zmírňuje křeče. Podporuje trávení a ulevuje od nadýmání, pročišťuje a posiluje slezinu a slinivku, zažívací, dýchací a močovopohlavní systém.

Pomáhá při přílišném přemýšlení a starostech, uvolňuje podrážděnost a napětí, smutek, stres, deprese. Odstraňuje nervozitu a nepohodlí mysli, zvyšuje rozumovou a fyzickou aktivitu. Zrychluje procesy obnovení energie, působí tak proti únavě, povzbuzuje, zesiluje emoce, podporuje vnímavost. Uklidňuje, ukotvuje a zároveň otvírá přístup do vyšších dimenzí a podporuje jasné vize. Vyzařuje teplo a sílu, sebevědomí a něhu, pozvedá naše ego, dodává sílu v krizi, odstraňuje negativizmus, vrací pocit sebejistoty. Rozjasňuje náladu, zahřeje na duši, propůjčuje odvahu a sebedůvěru, posiluje duchovní potenciál, aktivuje „síly světla“ v nás, uvolňuje duševní strnulost, letargii a nechuť k životu. Posiluje paměť a kreativitu, odvahu a sílu jít svojí cestou a pomáhá nám držet se svých snů a také je realizovat.

Lotos, jehož esence je ve vůni, je symbol čistoty, cesty života a osvobození, vede vnímavou a připravenou duši na cestu k jednotě s Bohem. Lotosový květ je na Východě symbolem krásy a duchovní dokonalosti. Koření v bahně a zvedá se svým květem vysoko vzhůru. Právě tak vůně lotosu nese v sobě toto poselství – dokonalý člověk žije ve světě, jeho pravá podstata však zůstává světem nedotčena a je v jednotě s Bohem. Vyzařují z něj světlo a harmonie šířící do světa lásku, radost a poznání.

Černá Madona ­– Pro většinu křesťanů je Panna Marie Nebeskou Matkou pro všechny lidi. Jako dobrá matka se snaží vyhovět všem potřebám svých dětí. Obzvláště jako tajemná „Černá madona“ dovolí lidem vytvářet jejich naděje, touhy a potřeby. Historici zcela prokazatelně zjistili, že egyptská bohyně Isis se svým dítětem Horem byli předchůdci Černé madony. Kult Isis bylo dominantní náboženství ve starém Římě. Římské legie nesly sochy Isis, která držela černé dítě (Hora), po celé Evropě. Byly zakládánžýzuuuuépy svatyně k uctění bohyně Isis. Podzemní komnaty chrámů byly příbytky soch Isidy. Když byla Evropa násilně donucena ke křesťanství, postavy černé Isis a černého Hora nebyly zničeny, ale změnily pouze svá jména na Černá madona s dítětem – Panna Marie s Ježíškem. Patří k ní vše, co je neviditelné, prvotní – princip činu. Jejím symbolem jsou Černě zbarvené sochy Panny Marie. Soch i maleb Černé Madony přibývá v kostelech po celé Evropě. Jako by oslovovala hlubokou nevědomou touhu člověka po klidu a míru v prvotní temnotě. Její moudrost, která vychází z jejího ženství, nás učí, abychom se otevřeli svým citům a vášním, protože jen tehdy, projdeme-li temnotou svého vlastního Stínu, kterého se tak obáváme, budeme moci vstoupit do světla vědomí. Je temná, a přesto plná světla. V tajemných dálavách nekonečného vesmíru splétá DNA do živoucí hmoty. Její dnešní poselství vás upozorňuje, že v nekonečné temnotě na vás čekají zárodky vašich nekonečných možností.

Vůně Černá Madona – duše – přijímající a naslouchající láska – tato mariánská vůně podporuje spojení s moudrostí duše, pomáhá s uvolňováním starých stínů, se změnami, otvírá cestu k mystériím života, podporuje rozšíření smyslového vnímání, zastupuje aspekt moudrosti a tvoření

Příjemná bylinkově růžová vůně s uklidňující levandulí a sladce květinovým lotosem, s bylinným nádechem heřmánku modrého a damašskými růžemi, se svěžím citronovým čajovníkem a růžovými tóny palmarosy a geránie, s podtóny smyslného ylang ylangu a sladce omamné konvalinky, doplněná osvěžující citrusovou směsí z tónů limety, klementinky, hořce kořeněného grepu a sladké mandarinky.

Doplňující vůně: Vědomí Krista

Tajemná a přitažlivá vůně s hlubokými podtóny klidu a uvolnění, která probudí vaše smyslové vnímání, podpoří intuici a otevře vás naslouchání moudrosti své duše. Vůně pro uvolnění a opuštění starého, pro rozpuštění stínů a potlačených emocí, pro oživení dávných snů a mystérií života, pro smyslnost, vášeň a nadšení v tom, co žijete i tvoříte. S touto vůní můžete bez obav vstoupit do svého nitra a vydat se na cestu osvobození a uvolnění předsudků a přesvědčení, které vám brání naplno projevit kvality své i svého života. Cokoliv vás trápí a má to kořeny v minulosti, vám tato vůně pomůže přijmout a uvolnit přes odpuštění, pochopení a přesměrování myšlenek, představ a vizí. Jako jediná z vůní dokáže najít cestu zpátky přes vaše smyslové vnímání a otevření vaší emocionální paměti, a přitom vše ošetřit a zabezpečit tak, abyste porozuměli a pochopili, co máte udělat, přijmout, odpustit, vnímat…, tak, aby to pro vás bylo to nejlepší. Odhalí stíny vaší duše i života a pomůže vám je jednou provždy přeměnit na světlo a světlé stránky. Naučí vás vidět světlo ve tmě a ve světle tmu. Spojí vaše protipóly do jednoho harmonického a pevného celku, abyste mohli jako tvůrci svého života využívat vše, co jste se doposud naučili. S touto vůní získáte bezpečného průvodce, moudrého rádce a milujícího a oddaného přítele, který vám vždy bude nablízku. Vůně je vhodná pro všechny, kteří touží po změnách a neví, jak začít nebo se stále točí v bludném kruhu a nevidí z něj cestu ven. Pokud máte odvahu ke změnám a jste rozhodnutí pro sebe udělat to nejlepší, pak vám tato vůně pomůže vidět, slyšet a vnímat to, co je pro vás rozhodující a důležité právě teď.

Barevné působení podle Aura somy: čirá, modrá, olivová, oranžová

Složení: levandule, heřmánek modrý, limeta, geránie, lemon tea three, palmarosa, mandarinka, ylang ylang, lotos, konvalinka, růže damašská, klementinka, grep, mandlový olej

Účinky esencí: vůně má antidepresívní, antibakteriální, osvěžující, motivační účinky, čistí vzduch a dezinfikuje. Upravuje premenstruační syndrom, působí příznivě na ženské orgány, zastavuje krvácení, stimuluje činnost jater, zužuje cévy, působí močopudně. Pomáhá i při dalších problémech jako je například: celulitida, horečka, chřipka a nachlazení, nespavost, bolesti, bodnutí hmyzem. Hojí rány a záněty, posiluje činnost nadledvinek, tonizuje organismus, napomáhá trávení. Zvyšuje obranyschopnost organismu tvorbou červených krvinek. Uklidňuje, uvolňuje, vyrovnává nadměrné výkyvy nálady, stabilizuje, harmonizuje, odstraňuje úzkost, napětí a stres. Stimuluje nervovou činnost, posiluje duševní schopnosti, zvyšuje rozumovou a fyzickou aktivitu. Obnovuje duševní pohodu, pozvedne vás ze stereotypů a dopřeje vaší duši opětovný nádech. Uvolňuje přehnané tužby našeho ega, navodí pocit uspokojení. Pomůže vám být okouzlující a svá, podpoří vaši přirozenou touhu, smyslnost a eleganci.

Lotos, jehož esence je ve vůni, je symbol čistoty, cesty života a osvobození, vede vnímavou a připravenou duši na cestu k jednotě s Bohem. Lotosový květ je na Východě symbolem krásy a duchovní dokonalosti. Koření v bahně a zvedá se svým květem vysoko vzhůru. Právě tak vůně lotosu nese v sobě toto poselství – dokonalý člověk žije ve světě, jeho pravá podstata však zůstává světem nedotčena a je v jednotě s Bohem. Vyzařují z něj světlo a harmonie šířící do světa lásku, radost a poznání.

Bohyně Isis – Isis je bohyní mystérií, posvátných tajemství a zasvěcení. Je obdařena kouzelnou mocí ke konání dobra a spravedlnosti. Její duše září na nebi jako hvězda Sírius. Má mnoho aspektů – např. jako bohyně války, léčení, rostlin, lásky, alchymie, osudu… Je známá jako Božská matka, nebeská vládkyně světa, dárkyně života a obilí, udržovatelka řádu ve světě i v rodině, bohyně léčení, ochránkyně dětí, bohyně přírody a paní kouzel, se svou sestrou Neftys ochraňuje mrtvé na zemi (v sarkofázích). Tato bohyně byla nejvíce uctívanou bohyní starých Egypťanů. Její oblíbenost byla nejspíše způsobena tím, že byla obdarována nejkladnějšími rysy a vlastnostmi žen, měla silný mateřský cit a prokázala odvahu i vytrvalost. Byla nadána kouzelnou mocí, kterou využívala především ke konání dobrých skutků a také léčitelství. Mnoho z jejích atributů později přešlo na Pannu Marii a Isidiny sošky, na nichž kojí svého syna Hora, byly přejmenovány a umístěny do kostelů, které byly vystavěny na základech původních svatyň. Bohyně Isis ztvárňuje Matku Světa, mocnou ochránkyni, tu, jež otevírá brány nebes pro všechny, kdo chtějí vstoupit. Bohyně Isis je průvodkyní všech, kdo se k ní obrací, je léčitelkou a nositelkou tajemných tvůrčích sil i poznání. Vede člověka od nejnižší úrovně vědomí (původní animality) do vyšších stupňů uvědomění. Člověk se postupně stává respektující, flexibilní a moudrou bytostí, která zažívá stav permanentního vědomí. Isis je základnou tohoto trvalého vědomí. Ve vnitřním světě každého člověka vyvolává vyšší emoce a zvyšuje jeho vibrační frekvenci. Propůjčuje vědomí vyšší dimenze a díky této inspiraci vznikají myšlenky. Ukazuje nám duchovní cestu a každému člověku umožňuje, aby ve svém nitru cítil obdiv k Bohu, jenž ho dovede až k extázi.

Vůně Bohyně Isis – vědomí – inspirující a tvořivá láska – tato mariánská vůně podporuje sjednocení, harmonii a rovnováhu, život v pravdě a pravdivosti, pomáhá najít vlastní cestu a způsoby vyjádření svého božství a lásky

Smyslná vůně se dvěma druhy růží a sladce květinovým lotosem, růžovými tóny palmarosy a medovou slaměnkou, s lehce pudrovým nádechem kosatce a svěžího hořce kořeněného grepu, s podtóny smyslného ylang ylangu, vanilkového benzoe, sladkohořké neroli, balzamického pačuli a pryskyřičného mechu, doplněná osvěžujícím citrusovým nádechem z litsey cubeby a sladké mandarinky.

Doplňující vůně: Archanděl Raguel

Podmanivě povzbudivá a přitažlivá vůně pro rozproudění životní síly, otevření intuice a moudrosti. Pro lehkost, empatii a nadšení, pro pochopení života a jeho darů, pro uvolnění mysli, těla, duše a srdečných emocí. Vůně pro podporu vášně, otevřenosti, pravdy a pravdivosti, pro větší stabilitu a rovnováhu v životě, se kterou máte možnost tvořit a žít své sny, tvořit světlem svého srdce. V jejích tónech se skrývá výzva a pobídnutí k uvědomění si svých možností a příležitostí, které byste mohli využít pro svou větší spokojenost a naplnění v životě, pro pozvednutí sebe sama a rozvinutí svých předností. Otevře vám cestu k větší vnímavosti a prohloubí vaše spojení s vnitřním rádcem, abyste se naučili si lépe naslouchat a být více přítomní sami v sobě. Pak si totiž budete i při plném vědomí zachovávat svůj závoj mezi minulostí, přítomností a budoucností stále poodhalený a naučíte se za něj nahlížet a tvořit ve všech rovinách času i svého bytí. Mocná Isis, která umí propojit to, co bylo, s tím co je, i s tím, co teprve bude, vám může ukázat cestu k hojnosti, harmonii a rovnováze těla, mysli, duše i ducha. Ví, že vaše možnosti jsou neomezené a může vám pomoci otevřít dveře k magickým schopnostem tvoření pomocí světla v sobě. Je jednou z bohyní, která dokonale ovládá materializaci a zhmotňování, dohlíží také na rovnováhu a spravedlnost i z pohledu karmy a zákona přitažlivosti. Může vám pomoci obnovit vaše jedinečné schopnosti, pokud se rozhodnete je používat pro dobro všech – sloužit lásce a pomáhat světlu otvírat lidská srdce i vědomí. V její vůni najdete očišťující a uklidňující podporu pro cokoli, co rezonuje s vašimi čistými úmysly a je spojeno i se záměrem vaší duše. Pomůže vám naučit se rozeznat intuitivní informace, odpojit se od nadvlády rozumu a potřeby příliš pomáhat a zachraňovat druhé namísto sebe sama. Otevře vás hlubšímu vnímání souvislostí a dějů, abyste mohli lépe porozumět své roli v tomto životě. Pokud jste stále svázáni sliby a přísahami z minulosti, které teď blokují vaši světelnou cestu, bude vám nápomocna při jejich uvolněním a rozvázání. S její pomocí můžete „najít cestu zpátky“ a navázat tam, kde vaše duše v minulosti skončila své putování. Teď máte příležitost dovést věci do zdárného konce a zcela svobodně a nezávazně rozvinout do krásy, ladnosti, lásky, laskavosti, soucitnosti a dobrotivosti svůj život i sebe sama. Isis vám bude stát po boku a jako strážkyně pravdy vás spolehlivě a včas upozorní, když se zase budete vracet zpátky. Vydejte se s její pomocí za tím nejlepším, co teď můžete mít a žít. Pro všechny ženy bude jako moudrá a laskavá přítelkyně mít dost pochopení a soucitu, pro muže dost mateřské a milující lásky a pro děti kouzelnou energii radosti a smíchu. Je to všestranný pomocník pro šťastný a naplněný život.

Barevné působení podle Aura somy: fialová, korálová, královská modř, modrá, růžová

Složení: benzoe, růže damašská, růže francouzská, ylang ylang, palmarosa, pačuli, lotos, iris, neroli, mech, grep, mandarinka, slaměnka, litsea cubeba, mandlový olej

Účinky esencí: vůně má uklidňující, antidepresivní, vyrovnávací, smyslné, euforizující, antibakteriální a regenerační účinky. Je dobrá jako prevence před nákazou infekčními nemocemi, čistí vzduch, neutralizuje pachy. Pomáhá při svalovém napětí, bolestech, křečích, ulevuje oteklým nohám, posiluje pojivové tkáně, čistí krev, podporuje prokrvení a krevní oběh, reguluje a stimuluje lymfatický systém, podporuje hojení ran a zánětů. Uvolňuje hleny při kašli, pomáhá při chřipce a nachlazení, stimuluje trávení, pročišťuje a posiluje, játra, slinivku a slezinu, je močopudná. Podporuje koncentraci a vnímavost, zažene pocit stísněnosti, uvolňuje napětí, stres, frustraci, odstraňuje psychologické horko. Vůně je účinná při nedostatku energie, oslabené koncentraci, ochablosti, melancholii, přílišné duchovní námaze a nervovém napětí. Pomáhá také při nedostatku podnětů, hektickém spěchu, při přílišném přemýšlení a starostech, negativních náladách, duchovně-duševním přetížení, proti trémě a únavě. Podporuje kreativitu a sebedůvěru, probouzí smysly a inspiruje k tvoření, aktivuje rozumové, fyzické a emocionální procesy. Pomůže vám odhalit a ukázat vaše pravé a jedinečné já. Vyvolá příjemnou bezstarostnou náladu, otevře vás sebepřijetí a sebelásce.

Lotos, jehož esence je ve vůni, je symbol čistoty, cesty života a osvobození, vede vnímavou a připravenou duši na cestu k jednotě s Bohem. Lotosový květ je na Východě symbolem krásy a duchovní dokonalosti. Koření v bahně a zvedá se svým květem vysoko vzhůru. Právě tak vůně lotosu nese v sobě toto poselství – dokonalý člověk žije ve světě, jeho pravá podstata však zůstává světem nedotčena a je v jednotě s Bohem. Vyzařují z něj světlo a harmonie šířící do světa lásku, radost a poznání.

Mariánské vůně s mužskou polaritou – doplňují mariánské vůně k vůním s ženskou polaritou

Archanděl Anael ­ – Anael je jiné jméno pro archanděla Hagiela, vládce Venuše, která je planetou lásky. Znamená ten, který „boří a spaluje bariéry“ nebo bývá nazýván „Oheň Boží“. Jeho jméno se překládá také jako „Milosrdenství Boží“ a dostalo se mu prý jako jednomu z mála andělů cti podílet se na stvoření. Podle tradice byl andělem, který vzal Henocha na nebesa. Uvádí se, že pouhé vyslovení jeho jména poskytuje ochranu před zlými vlivy. Má ochranitelské schopnosti. Má silný vztah k elementu ohně. Jeho příkazům, jeho vládě podléhá pozemský a kosmický oheň. Jiným výrazem pro kosmický oheň Anaela je energie Kundalini, která se jeho vlivem probudí a vystoupá podle páteře. Energie archanděla Anaela může otřást pevně zavedenými strukturami a starými představami o hodnotách až k základům a spálit všestravujícím ohněm odpad minulosti. Velí dvěma kůrům – Ctnostem a Mocnostem. Jako vládce znamení Vah pomáhá sjednotit protiklady a uvést nesourodé prvky do harmonické rovnováhy. U Býků drží ochranná křídla nad jejich životní spokojeností ve všech oblastech, emoční i materiální. Pomáhá Býkům najít rovnováhu mezi tím, co si myslí, že je důležité a na čem opravdu záleží. Jako anděl Venuše vytváří krásu, lásku, sympatie a harmonii. Může zakročit ve všech vztazích – v rodině, mezi přáteli i milenci – a ukončit hádky, vyléčit rozpory, utužit přátelství a spojit milence. Anael je patronem lásky a vztahů, anděl studentů a učitelů, odpovídá za lidskou sexualitu. Je andělem sňatku a žehná párům, které si zvolily posvěcení lásky spojením svých osudů a uzavřely sňatek. Přeje veškerému vyjádření lásky mezi lidmi. Podobou Anaela je i starobabylónská Inanna-Afrodita, bohyně krásy a lásky, zamilovanosti, hudby a básnictví. Proto se někdy uvádí, že v sobě nese ženskou polaritu.

Vůně Archanděl Anael povzbuzující květinovo bylinná vůně s růžovou geránií a sladce květinovým lotosen, s bylinným nádechem římského heřmánku a třemi druhy růží, s teple citronovou meduňkou, s uklidňující levandulí a levandulovým lavandinem, s kafrovým nádechem ho-sha a ravensáry, s podtóny teple kořeněné skořice, smyslného ylang ylangu, opojné magnolie, sladce dřevnaté konvalinky, kořeněného pimentu, sladce bylinné šalvěje muškátové, podmanivého karafiátu a balzamického tolu, doplněná osvěžující směsí citrusových tónů klementinky, litsey cubeby, mandarinky a sladkého pomeranče.

Doplňující vůně: Matka Marie

Přitažlivě smyslná a osvěžující vůně pro radost a podporu tvořivosti, pro posílení sebeuvědomění a nastavení zdravých hranic, pro posílení lásky v srdci i v životě. V jejích sladce omamných tónech se rozpustí všechen smutek a žal z odloučení, zmizí lítost a nejistota spojené s tím co bylo nebo co se neuskutečnilo, nesplnilo či nebylo naplněno. Tato vůně vám otvírá další roviny prožívání sebe sama, probouzí vaši pozornost a bystří vaše smysly, abyste se mohli lépe orientovat jak sami v sobě, tak i ve svých pocitech. Pomůže vás upořádat city i myšlenky do harmonického celku a rozhodnout se, co vlastně chci a potřebuji pro sebe. Pohladí, potěší, uklidní a nasměruje vaši pozornost ke skutečných hodnotám života i sebe sama. Pomůže přeuspořádat žebříček vašich priorit a požadavků tak, aby byl v souladu s přáním vašeho srdce. Naučí vás naslouchat a číst mezi řádky, zaujmout nezaujatý postoj moudrého pozorovatele, který vnímá všechny souvislosti svého životního příběhu a díky tomu se mnohem lépe vyzná v sobě i ve svém okolí. S její pomocí se můžete naučit dělat odvážná rozhodnutí a vyměnit nejistotu za stabilitu a rozhodnost. Vůně v sobě nese mnoho podob lásky, proměnlivosti a síly života, ze kterých můžete čerpat inspiraci, podporu i pomoc při proměňování sebe sama. V jejích tónech se skrývá síla odpuštění a milosti, kouzlo sdílení a otevřenosti, které k vám svým laskavým působením bude vysílat, aby pomáhala podpořit vaši stabilitu, rozhodnost, otevřenost a zakoření se v životě. S pomocí této vůně můžete odložit všechny strachy a pochybnosti, které stály v cestě k projevení a ztvárnění toho, co cítíte, že byste měli vyzkoušet nebo realizovat. Nic nebráni tomu, abyste začali žít a projevovat sami sebe.

Afirmace: Jsem láskou a vášní, tvořím sebe i svůj život. V pravdě nalézám smysl a naplnění, jsem pravdivý a upřímný v každém okamžiku svého života. Jsem oporou a podporou sám sobě, otevřeně projevuji své schopnosti. Miluji, tvořím a žiju svůj život. Důvěřuji síle a lásce odpuštění, naslouchám svým srdcem a s laskavostí a soucitem přistupuji ke všemu i sám k sobě. Jsem láskou a vírou, jsem smyslem jeho naplnění, jsem výhrou svého života.

Barevné působení podle Aura somy: královská modř, růžová, zlatá, žlutá

Složení: skořice, klementinka, geránie, ravensára, ylang ylang, magnolie, ho-sho, lotos, heřmánek římský, růže, litsea cubeba, konvalinka, mandarinka, tolu, růže řecká, pomeranč, karafiát, lavandin, šalvěj muškátová, piment, levandule, meduňka s citronelou, růže damašská egypt, mandlový olej

Účinky esencí: vůně má smyslné, povzbuzující, motivační, uklidňující, harmonické, antidepresivní a uvolňující účinky. Napomáhá k hojení ran a zánětů, má výborné protizánětlivé účinky, ničí plísně a bakterie. Je účinná při nachlazení, viróze, angíně, rýmě, bronchitidě a astmatu. Prohřívá, zmírňuje bolesti nervového původu, artritidu a revmatismus. Zvyšuje obranyschopnost organismu tvorbou červených krvinek. Podporuje trávení, zmírňuje křeče a ulevuje od bolestí žaludku způsobených stresem, pomáhá proti plynatosti a průjmům. Povzbuzuje peristaltiku střev, činnost jater, posiluje žaludek. Působí močopudně a chrání proti zánětům močových cest, snižuje teplotu. Uklidňuje, uvolňuje, vyrovnává, stabilizuje, harmonizuje, odstraňuje úzkost a psychické napětí, zlepšuje náladu. Uvolňuje nervový stres, deprese, přehnané tužby našeho ega. Tiší obavy a vyčerpání, pomáhá při strachu, úzkosti, nervozitě, smutku, sklíčenosti, při nervovém vyčerpání a výkyvech nálady. Udržuje jasné myšlení a výkon, navozuje stavy klidu a harmonie, pocity klidu a dobré nálady, pocity uspokojení. Posiluje ducha a snadno pomůže vypnout přetíženou mysl před usnutím a navodit sladký spánek. Pomáhá odolávat vnějšímu tlaku, odstraňuje nejistotu, neodůvodněné starosti. Uvolňuje a otvírá jemnějšímu smyslovému vnímání. Dodává pocit bezpečí, klidu a jistoty a pomáhá důvěřovat proudu svých pocitů, podporuje sebedůvěru, smyslnost a naplnění života.

Archanděl Raguel ­ jeho jméno v překladu znamená ,,Boží přítel“ nebo ,,Přítel Boha“. Známý je rovněž jako Akrasiel, Raguil, Rasuil, Rufael, Suri/an. Tento archanděl je přátelsky oddán lidstvu a hlídá dobro. V osobním i veřejném životě nám pomáhá dosáhnout vyrovnanosti a čestného jednání. Údajně je i rádcem v obchodních záležitostech. Jeho hlavní úlohou je dohlížet na všechny ostatní archanděly a anděly. Stará se, aby dobře, harmonicky a řádně spolupracovali podle božského řádu a vůle. V důsledku toho se o něm často hovoří jako o archandělovi „spravedlnosti a poctivosti.“ Raguel se rád zastává smolařů a pomáhá těm, s nimiž se špatně zachází nebo kteří jsou přehlíženi, a stará se, aby získali zpět sebevědomí a lidé si jich vážili. Archanděl Raguel vybrušuje naše vědomí pro vnímání potřeb těla. Přivádí naši pozornost k věcem, jež nám nečiní dobře. Může vyrovnávat nerovnováhu na všech úrovních tím, že přivede naše vědomí k poznání rušivého faktoru. Spojuje nás s prasilou stromu, otevírá nás sebelásce a sebeúctě, tak aby se mohly zhroutit sebezničující struktury a jejich místo zaujmout uzdravení, hojnost a růst. Manifestuje ve stromech, poskytujících nám ochranu , útěchu a sílu. ( Strom je na jedné straně zakořeněn v zemi, nachází tam oporu a výživu a využívá sílu země k růstu- na druhé straně vzpíná větve k nebi , vpíjí světlo slunce a využívá této kosmické energie rovněž k růstu – vytváří tak dokonalou rovnováhu mezi silami země a nebe a ukazuje, že obě tyto síly musejí být pro pozemské tělo v rovnováze). Božský princip tohoto archanděla prožijeme nejlépe, když budeme pozorovat nějaký strom nebo budeme se stromy meditovat. Můžeme se ponořit do jejich energie a do poselství, které přinášejí.

Vůně Archanděl Raguel jemná sladce bylinkovo květinová vůně s medovou slaměnkou a teple citronovou meduňkou, s růžovými tóny geránie a dvěma druhy růží, se sladce květinovým lotosem a opojnou tuberózou, s podtóny smyslného ylang ylangu, vanilkového benzoe, kořeněného pimentu, dřevitobalzmického amyrisu, pryskyřičného mechu, balzamické myrhy, teple zemitého nadru a sladce bylinné šalvěje muškátové, doplněná osvěžujícími květinovo citronovými tóny litsey cubeby a citronového lemongrassu.

Doplňující vůně: Bohyně Isis

Příjemná, uklidňující a uvolňující vůně pro radost, smyslnost a objevování krásy života. Vůně pro lehkost, naplnění a milování sebe sama. Vůně, která vám pomůže propojit smyslnost citů a velkolepost duše, do jednoho harmonického a vyrovnaného celku. Díky tomu můžete zvýraznit své přednosti, podtrhnout kouzlo vaší osobnosti a upevnit si svou stabilitu a rozhodnost. Vůně pro podporu přijetí sebe sama, pro podporu motivace a chuti do života, pro rozvíjení svých předností a nalezení uplatnění v životě. Vůně, se kterou můžete dosáhnout hlubokého splynutí i s těmi nejodloučenějšími částmi svého já, se kterou se můžete snadno napojit na vnitřní zdroje svého vědění, na svou moudrost i moudrost své duše. S touto vůní nic není překážkou a nic není nemožné, protože stejně tak jako Bohyně Isis, i ona umí otvírat dveře k proměnám a poznáním sebe i svého života. Odhaluje, doplňuje a vyzývá k dalším cestám a objevům. Pomáhá poskládat informace a vidět souvislosti, nabízí pomoc a ochranu, poskytuje klidné a bezpečné zázemí, ve kterém se můžete zakořenit do své sebedůvěry, stability a bezpečí. Vaše víra vyrůstající z vaší sebelásky, vám poskytuje potřebný rozhled a nadhled na vším, co je pomíjivé a co vás stahuje zpátky do minulosti. Tato vůně vám se svých tónech nabídne potřebnou pomoc i oporu pro osvobození se od minulosti a podpoří vaše spojení síly srdce, rozumu a intuice, abyste si mohli vnést jasno do všeho, čemu potřebujete dát nový řád a podobu. S její pomocí si můžete lépe uvědomit, jak je důležité udržet pozornost v přítomném okamžiku a být při tom ve spojení se svým srdcem a naslouchat svému vnitřnímu hlasu intuice a moudrosti. Povznese vaše záměry a cíle k novým způsobům jejich ztvárnění a uskutečnění, pomůže vám lépe vidět to, co je opravdové a skutečné a cítit to, co rezonuje a souzní s vaším srdcem. Může vám otevřít cestu k pravdě a pravdivosti, ke skutečnému smyslu naplnění a kouzelným způsobům žití svého života. Je v ní vše, co postrádáte od druhých, abyste to mohli nalézt v sobě a ona vám společně s Bohyní Isis v tomto procesu sebeobjevování bude nápomocna. S pomocí této vůně se můžete naučit snadněji se rozhodovat a dělat potřebné změny v životě.

Afirmace: S radostí a nadšením objevuji krásu života. Jsem tvůrcem svého štěstí, miluji a tvořím svým srdcem. Rozhoduji se sám za sebe a vítám výzvy svého života jako možnost, jak lépe poznat sám sebe a objevit to, co chci. Otvírám dveře k proměnám a poznáním sebe i svého života. Každý den mi přináší nové možnosti, jak uskutečnit to, co cítím a chci, jak realizovat sama sebe a žít své sny. Jdu vstříc svému životu.

Barevné působení podle Aura somy: fialová, růžová, zlatá

Složení: slaměnka, ylang ylang, meduňka s citronelou, benzoe, litsea cubeba, lotos, lemongrass, piment, růže, amyris, mech, růže De Mai, tuberosa, šalvěj muškátová, myrha, nard, geránie, mandlový olej

Účinky esencí: vůně má uvolňující, uklidňující, smyslné, inspirující, harmonizační, očistné a uzemňující účinky. Je antiseptická, usnadňuje vykašlávání, pomáhá při astmatu, bronchitidě, chřipce, snižuje horečku. Osvěžuje a dezinfikuje vzduch, skvěle působí proti infekčním onemocněním. Podporuje hojení ran a zánětů, pročišťuje a posiluje slezinu a slinivku, zažívací, dýchací a močopohlavní systém. Stimuluje činnost jater, harmonizuje zažívání, zužuje cévy, působí močopudně, posiluje činnost nadledvinek. Účinně čistí lymfatický systém, má příznivý vliv na ženské reprodukční orgány, vyrovnává hladinu hormonů. Pomáhá při svalovém napětí, bolestech, křečích, tiší bolest hlavy. Očišťuje, otevírá, zahřívá, ochraňuje, utěšuje, harmonizuje, uvolňuje, uklidňuje. Zažene pocit stísněnosti, stresu a napětí, vyvolá příjemnou bezstarostnou náladu. Pomáhá při přílišném přemýšlení a starostech, projasňuje a posiluje ducha, mysl, tělo. Je účinná při depresích, letargii, nedostatku energie, oslabené koncentraci, ochablosti, melancholii, přílišné duchovní námaze, nervovém napětí. Propůjčuje pocit tepla a bezpečí, posiluje duševní schopnosti a podporuje vnímavost, inspiruje. Výborně odstraňuje nervové napětí jako následek stresu, obnovuje duševní pohodu. Zvyšuje rozumovou a fyzickou aktivitu, pomáhá s koncentrací, sjednocuje duchovno a fyzično. Pomáhá odolávat vnějšímu tlaku, najít pevný základ, rozpouští emocionální bloky, léčí staré bolesti a trápení.

Vůně Síla Krista osvěžující květinovo bylinná vůně s květinovou mimózou a sladce květinovým lotosem, se svěže levandulovou mátou bergamotovou a s karfovým nádechem ravensáry, se dvěma druhy růží a růžovými tóny geránie, s podtóny zemito dřevité pačuli, balzamické myrhy, teple zemitého nardu, smyslného ylang ylagu, opojné magnolie a kořeněné posvátné bazalky Tulsi, doplněná tóny svěže bylinné levandule a osvěžujícím nádechem citronovo bylinné citronely a sladce citrusové tangarinky.

Doplňující vůně: Matka Marie

Povzbudivá a pročišťující vůně pro rozhýbání života i sebe, vůně pro podporu naplnění a tvořivosti, která vám nabídne láskyplnou podporu při odevzdávání a upouštění starých forem myšlení, žití a bytí, abyste mohli začít projevovat, žít a tvořit všechno, co se nalézá v prostoru vašeho srdce. Vůně vám pomůže najít smysl, naplnění a radost v každodenních maličkostech a krásách života. Pomůže vám vidět, slyšet, cítit a vnímat harmonii a lásku v sobě i kolem sebe a také ji vytvářet. S její pomocí můžete najít vnitřní rovnováhu a dát nový směr svému životu, přijmout sama sebe jako tvůrce a ochraňovatele svého života. Může vám pomoci otevřít cestu k dávným příběhům o lásce a síle odpuštění, ukrytých ve vašem srdci. S každým nádechem se ve vás bude rozprostírat větší a větší potřeba nechat se vést moudrostí a pravdou své duše k tomu nejlepšímu, co v sobě máte, poznat sám sebe a pochopit, co za sílu lásky vás dovedlo až sem, do tohoto jedinečného a požehnaného života. Vůně spojuje s planetou Zemí, pomáhá uzemňovat, pročišťuje kořeny a rodinná dramata, napojuje na sílu předků a otvírá cestu do vyšších rovin vašeho já. Ochraňuje a poskytuje podporu pro vše, co rezonuje s plánem vaší duše pro tento život, pro vaše vlastní vyjádření sebe sama a toho, co cítíte ve svém srdci. Pomáhá najít cestu ke smyslu a naplnění života i sebe, najít pevný základ. Rozpouští emocionální bloky, léčí staré bolesti a trápení, proměňuje je v inspiraci, motivaci a chuť do života.

Barevné působení podle Aura somy: čirá, modrá, zlatá, žlutá

Složení: ylang ylang, ravensára, citronela, mimóza, geránie, pačuli, magnolie, myrha, máta bergamotová, tangarinka, tulsi, levandule, lotos, nard, růže De Mai, růže, mandlový olej

Účinky esencí: vůně má povzbuzující, osvěžující, uzemňující, očistné, prohřívající, stabilizující a zklidňující účinky. Příznivě působí při zažívacích potížích, při pálení žáhy, proti nadýmání, zklidňuje při nevolnosti, podporuje trávení a peristaltiku střev. Působí jako stimulant, tonizuje, působí na uvolnění hladkého svalstva, při bolestech a křečích. Je protizánětlivá, vhodná k hojení ran a zánětů. Ničí choroboplodné zárodky, viry a plísně, uvolňuje hleny, pomáhá při chřipce, kašli, nachlazení, podporuje imunitu. Uklidňuje, zároveň posiluje, osvěžuje, povzbuzuje, otevírá, ochraňuje. Posiluje koncentraci, stimuluje činnost nervového systému, aktivuje rozumové, fyzické a emocionální procesy, sjednocuje duchovno a fyzično. Pomáhá při nedostatku energie a únavě, při stavech neklidu, nervozity, uspořádat si myšlenky, uvolňuje starosti a strach. Zklidňuje stavy podrážděnosti a hněvu, nepokoje a agresivity. Pomáhá vyrovnat se se zármutkem, odmítnutím či přecitlivělostí. Posiluje pozitivní vnímání, pomáhá při nedostatku odvahy. Obnovuje smysl vlastního já, podporuje další duchovní růst. Uvolňuje tvořivého ducha, navodí pocit tepla, radosti a požitku. Je vhodná pro meditace a rozjímání.

Složení: ylang ylang, ravensára, citronela, mimóza, geránie, pačuli, magnolie, myrha, máta bergamotová, tangarinka, tulsi, levandule, lotos, nard, růže De Mai, růže, mandlový olej

Vůně Vědomí Krista sladce podmanivá bylinková vůně se třemi druhy růží a sladce květinovým lotosem, s uklidňující bylinnou levandulí a teple hřejivým mošusem, s květinovou akácií a růžovými tóny geránie, doplněná podtóny smyslného ylang ylangu a osvěžujícím nádechem citrusových tónů dvou druhů pomeranče a sladké mandarinky.

Doplňující vůně: Černá Madona

Přitažlivá, hřejivá a uklidňující vůně pro vyrovnanost, klid, bezpečí, pro podporu osobního růstu a pro nalezení sebe sama. Jedinečná vůně, která vám přinese hluboké propojení s intuicí a moudrostí vaší duše a také vám pomůže spojit a sjednotit všechny oddělené části vašeho Já. Udělá z vás jednotnou a celistvou bytost s otevřeným srdcem a jasnou myslí, která se nechává vést k tomu nejlepšímu, co může mít i žít. Vůně má mnoho dalších voňavých podob, úrovní a rovin, které se vám budou nabízet a odhalovat vždy ve chvíli, kdy budete připraveni postoupit zase o kousek dál. S každým nádechem jejích voňavých tónů se bude ve vás spouštět další a další úroveň čištění, léčení a sjednocování se vším, co tvoří zdravé jádro vašeho intelektu, co pozdvihuje půvab a eleganci vaší duše a co podtrhuje kouzlo vaší osobnosti. Smyslnost této vůně vám také pomůže uvolnit podvědomé strachy a omezení spojené s pocity ztráty bezpečí, lásky, péče a pozornosti, kterou jste potřebovali především jako malé děti. Její teple hřejivý nádech podpoří vaši stabilitu a odvahu jít svým vlastním směrem a tvořit svůj život tak, jak to cítí vaše srdce. Vytvoří bezpečné mosty k vaší minulosti, aby přes ně mohlo odejít vše, co si ještě stále sebou vláčíte ve svých iluzích a starých přesvědčeních, co vás brzdí a vrací zpátky. Otevře vám cestu k moudrosti, odpuštění a napojení na sílu a rozhodnost, naučí vás přestat se obávat toho, co bude a naplno prožívat a přijímat to, co je teď. Ochrání vaši energii i vaše sny, vyplní váš prostor příjemnou a uvolňující energií, naladí vás do pohody a harmonie, díky které se můžete hlouběji ponořit do sebe a najít ty nejkrásnější podoby a vyjádření své duše i sebe sama.

Barevné působení podle Aura somy: fialová, královská modř, oranžová, purpurová

Složení: levandule úzkolistá, akácie, lotos, mandarinka, ylang ylang, geránie, červený pomeranč, růže turecká, růže francouzská, mošus, růže řecká, pomeranč, mandlový olej

Účinky esencí: vůně má uklidňující, uvolňující, harmonizační, smyslné, regenerační a povzbuzující účinky. Tonizuje organismus, pomáhá aktivovat trávení, stimuluje činnost jater, působí močopudně, posiluje činnost nadledvinek. Stimuluje průtok lymfy, zabraňuje hromadění vody v těle. Pomáhá při horečce, chřipce a nachlazení, při dýchacích potížích, tlumí bolesti hlavy, hojí rány a záněty, prohřívá, zmírňuje bolesti nervového původu. Má protizánětlivé a antibakteriální vlastnosti, ničí mikroby, parazity a plísně, regeneruje, neutralizuje pachy. Uklidňuje, uvolňuje, vyrovnává, stabilizuje, harmonizuje, odstraňuje úzkost a psychické napětí. Má zklidňující účinky při stavech hněvu, stresu, únavě, depresích a nervovém zhroucení, strachu, pocitech úzkosti, hysterii, melancholii a neklidu. Zklidňuje silné emoce, uvolňuje a odstraňuje frustraci, podrážděnost. Očistí myšlenky, navodí stav meditace, povzbudí psychické vědomí, inspiraci a moudrost. Uvolňuje a otvírá jemnějšímu smyslovému vnímání. Dodává pocit bezpečí, klidu a jistoty a pomáhá důvěřovat proudu svých pocitů, sama sobě. Zvyšuje rozumovou a fyzickou aktivitu, obnovuje duševní pohodu a zlepšuje náladu. Pomáhá najít vnitřní rovnováhu a optimismus, usnadňuje řešení problémů.

Pro www.cestakduze.webnode.cz napsala Světluška. Tento článek nebo jeho části je možné šířit dál nekomerčním způsobem, pokud bude připojeno celé znění této poznámky a aktivní odkaz na výše uvedené webové stránky. Děkuji za respektování této podmínky.