Cesta k duze

Rubriky

O víře v dobro a lásku, o víře na zázraky

autor: | Bře 4, 2018 | Nezařazené | 0 komentářů

O víře v dobro a lásku, o víře na zázraky…

Všichni známe ty staré příběhy – o zemích či říších, jejichž existence je závislá na víře v jejich existenci. Udržuje je při životě silná a neochvějná víra lidí věřící v ně, která jim poskytuje energii k bytí. A pokud v ně přestávají lidé věřit, pak se tyto země či úrovně začínají postupně ztrácet a přestávají existovat.

Pokud tedy může lidská mysl a víra způsobit to, že se něco ze světa začíná ztrácet a postupně mizet a naopak něco jiného může narůstat a tvořit se, pak tedy skutečně máme možnosti a prostředky vytvořit si svět, jaký chceme a jaký si přejeme. Jak jednoduché, že? Ale proč to tak ještě nefunguje?

Známe způsob a prostředky máme. Víra v dobro a lásku a síla našich myšlenek nám může vytvořit nové cesty a nový svět.

Pohádky a příběhy nám byly dány jako velký dar a je v nich ukryto mnoho moudrosti a spousta duchovních pravd. Jsou v nich obsaženy univerzální vesmírné zákony. Jako děti jsme jim bezvýhradně věřili a vůbec jsme nepochybovali, že to tak skutečně je.

Ale pak jsme rostli a stávali se dospělými, přijali jsme postupně pravidla „dospěláckého“ světa a přestali jsme věřit na zázraky.

Je potřeba znovu nalézt v sobě svoji ztracenou dětskou víru a probudit svoji spící dětskou duši. Vrátit se ke své víře v zázraky a uvěřit na splněné sny.

Možná právě proto jako by lidstvo opět procházelo pubertou – kdy máme v sobě ještě nezničené naděje a sny a zároveň dost energie vzdoru, abychom se nenechali ovlivnit a nakazit pohledem „dospělých“. Vracíme se do svých „skoro dětských“ let, do okamžiků a situací, které ovlivnily naše vnímání a přijímání světa. Abychom tu odložili to, co jsme si původně nabrali a opustili svoje staré vzorce myšlení. Abychom se už pro příště mohli nechat vést svým nitrem a následovat své vlastní pocity, bez ovlivňování a manipulace druhými.

Až tedy dostatečné množství „dospělých“ znovu nalezne svoji skutečnou víru v dobro, lásku a existenci zázraků, svět kolem nás se začne opravdu měnit. Nejen ve vyšších dimenzích, kde už to pro mnohé funguje. Ale i celý svět v naší realitě.

Můžeme mít kolem sebe cokoliv budeme chtít a cokoliv jsme schopni si představit. Jen to nejdříve musíme změnit a vytvořit uvnitř sebe. Až se nám dostatečně dlouho a v určitém „kritickém“ množství podaří udržet uvnitř sebe vysoké vibrace lásky, pak se celý svět kolem nás opravdu promění.

Dobrá zpráva je, že to už se v dnešní době děje. Mnoho lidí v sobě nese velmi krásné a vysoké vibrace lásky a víry v dobro a tyto vibrace pracují na mnoha úrovních a proměňují svět.

A záleží na každém z nás, zda a kdy se k tomuto procesu vědomě připojíme…

Pro www.vnitrnibohyne.cz napsala Mirka Petrovičová. Tento článek může být dále šířen a kopírován v nezkrácené a neupravené podobě a pouze pro nekomerční účely, pokud bude připojena celá tato poznámka i s aktivním odkazem. Děkuji za pochopení.