Cesta k duze

Rubriky

Emoční homeopatie

autor: | Čvc 25, 2017 | Nezařazené | 0 komentářů

Emoční neboli mentální homeopatie

Co je emoční homeopatie

Jedná se o ucelený jednoduchý systém, který je založený na propojení homeopatie s kineziologickým barometrem chování. Systém je založen na kombinaci 64 emočních a 64 kontitučních léků. Nově vnáší do homeopatie pocitovou stránku léků a jejich vzájemné propojení, spojuje tedy výhody obou technik.

Jak to funguje, jak probíhá terapie

Já k tomuto systému ještě přidávám své dlouholeté zkušenosti a poznatky s metodou práce v terapii S.R.T. – Zrcadlo duše a s odblokováním pomocí automatické kresby. Tím dochází k rozšíření možností, jak zjistit a do hloubky řešit, co je možnou příčinou omezení, stagnace, emoční nerovnováhy, psychického nebo zdravotního problému a také dochází k snadnějšímu časovému zařazení vzniku „problému“. Všechny tyto metody nám pomohou vytvořit a objasnit základní nastavení vašeho směřování a také nám odhalí a zmapují to, co je uloženo ve vašem podvědomí a záznamech duše a jak to vy používáte a využíváte ve svůj prospěch nebo proti sobě. Díky těmto propojením a pohledům z více stran je pak mnohem snadnější najít „ideální“ kombinaci nebo kombinace způsobů uvolnění těchto emočních nánosů a vytestovat vhodný způsob pomoci a individuální cestu k návratu zpět do rovnováhy těla, mysli i duše, což se pozitivně projeví i ve vašem způsobu života. Vytestovaná homeopatika se „aplikují“ energeticky přes kyvadlo, pouze ve výjimečných případech je nutné homeopatikum užívat vkládáním do úst.

Účinnost homeopatik je tedy možné podpořit vícero způsoby, v případě potřeby je možné namíchat i osobní energetickou esenci Spirit in Nature, vytvořit harmonizační osobní obrázek na podporu vašeho stavu a doporučit konkrétní způsoby práce na sobě tak, abyste je dokázali jednoduše využívat v každodenním životě.

Délka sezení se odvíjí podle náročnosti vašich problémů a také podle množství informací, které přitom objevíme. Společně můžeme využít mnoho možností k řešení jakéhokoliv problému, které vás zatěžuje ať už emočně, psychicky, zdravotně nebo tělesně. Terapie obvykle trvá 2 hodiny, cena je 300Kč za hodinu.

V případě zájmu je nejlepší se telefonicky objednat, ráda vám sdělím další podrobnosti a odpovím na vaše dotazy.

Světluška

Pro www.cestakduze.webnode.cz napsala Světluška. Tento článek je možné šířit dál nekomerčním způsobem, pokud bude připojena tato poznámka, včetně aktivního odkazu na výše uvedené webové stránky. Děkuji za respektování této podmínky.