Cesta k duze

Rubriky

Podpora stránek

autor: | Čvn 22, 2017 | Nezařazené | 0 komentářů

„Vděčnost je vyjádřením poděkování za obdržené dary. Vyjadřováním vděčnosti se sami cítíme být milováni a obdarováni“.

Milí přátelé, pravidelní i náhodní návštěvníci těchto stránek,

jsem moc ráda, že tyto stránky, které se narodily za pomoci archanděla Michaela v roce 2010, vám přinášejí tolik radosti, inspirace, motivace, podpory, pomoci…, že si zde, jak píšete, můžete číst a získávat tak inspiraci ke změně svého života i sebe.

Můj úmysl byl založit stránky, které by nabízely inspiraci, podporu a pomoc na dálku. Z vašich milých zpětných vazeb a poděkování vím, že se to povedlo, a že tomu tak opravdu je. Jsem moc ráda, že se s vámi mohu podělit o své prožitky a zážitky, bohatsví mého života, a že můžeme společně virtuálně sdílet a tvořit naše životy, směřovat k tomu, kam nás vede naše duše i srdce.

Tvorba stránek mi přináší mnoho radosti, nových objevů a poznání, a je pravda, že provoz stránek také něco stojí – můj čas i finační investici, která není zrovna malá. Každoročně ji platím provozovateli webnode, za placenou doménu Cesta k duze a tím získávám možnost její webové prezentace na internetu pro vás. Takže díky tomu tyto stránky vidíte, můžete si na nich číst, stahovat články, předlohy mandal, psát mi vzkazy, prostě užívat si je dle libosti…

Pokud cítíte, že byste chtěli své poděkování za Cestu k duze zhmotnit a přispět finančně na provoz těchto stránek, tak můžete svůj příspěvek – dar zaslat na toto číslo účtu:

156082049/0300

Děkuji

Světluška