Cesta k duze

Rubriky

Je čas

autor: | Čvc 29, 2016 | Nezařazené | 0 komentářů

Je čas…

https://cestakduze.webnode.cz/_files/200007293-e1068e2008/je%20%C4%8Das.jpg

Je čas být sám sebou. Neobávejte se být sami sebou, ukázat světu svou pravou tvář, svá pravá přání a své Světlo. Pusťte Světlo, které dusíte ve svých srdcích, ven. Ať září a ukazuje cestu ostatním.

A strach z nepřijetí? Strach z nepochopení? Odhoďte jej. Odhoďte jej jako kabát, který už dosloužil. Odložte všechny strachy a obavy, které vám brání projevit své pravé JÁ. Už je ten správný čas. Všichni touží se osvobodit a uvolnit se ze sevření starých „kabátů“, zvyků a pravd, které dávno neplatí.

Někteří září jako Slunce, tak proč ne vy, ty i ty…, pokud cítíte to stejné nutkání?

Jak krásně a nově začne třeba už ten zítřejší den. Hned, jak vyjdete z domu, zhluboka se nadechněte podzimního vzduchu, usmějte se na člověka, kterého každé ráno potkáváte. V duchu si snad i zpíváte… Je to možné? Je vám skvěle. Máte pocit, že vás nikdo a nic nevyvede „z míry“. Úžasný pocit. Prostupuje každou buňkou v těle a rozjasňuje vaše vnitřní Světlo. Už ho nechcete skrývat. Neskrývejte je. Neskrývejte je ani vy, ani vy, ani vy ostatní. Je čas zářit. Je čas Světlem protknout každičkou myšlenku. Je čas BÝT sám sebou, sama sebou. Je čas….

Mějte krásné a zářivé dny

S Láskou Světelná rodina

Pro www.cestakmedusi.cz přijala poselství Majka Riama Rob. Tento článek může být dále šířen a kopírován v nezkrácené a neupravené podobě a pouze pro nekomerční účely, pokud bude připojena celá tato poznámka i se všemi aktivními odkazy. Děkuji za pochopení.